DEJAN DRAGIJEVIĆ POKUŠAO DA SABOTIRA ISTRAGU?! Ubica imao PAKLEN PLAN, ali se na njegovom pokojnom bratu videlo da NEŠTO NIJE KAKO TREBA

Autor:

Hronika

21.06.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo male Danke još uvek nije pronađeno, a osumnjičeni samo dodatno komplikuju ceo slučaj.

DEJAN DRAGIJEVIĆ POKUŠAO DA SABOTIRA ISTRAGU?! Ubica imao PAKLEN PLAN, ali se na njegovom pokojnom bratu videlo da NEŠTO NIJE KAKO TREBA

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook, Shutterstock

Početkom aprila, Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50) priznali su da su 26. marta kolima udarili malu Danku Ilić (2) u Banjskom polju, zadavili je i bacili na obližnju deponiju. Oni se do dana današnjeg nalaze u pritvoru, a telo male Danke još uvek nije pronađeno.

Srđan Janković se branio se ćutanjem, a za razliku od njega, Dejan Dragijević je tada gotovo dva sata pričao do detalja šta se sve dogodilo kobnog dana u Banjskom polju. On je kazao da je nakon udarca kolima malena Danka pala, a da je on sa sedišta suvozača istrčao, prišao nejakoj devojčici i u momentu počeo da je davi golim rukama. Stiskao joj je svom silinom vrat i ona je vrlo brzo, po njegovoj proceni, prestala da diše. Nakon toga ubacili su njeno telo u gepek, a zatim odvezli i bacili na deponiju. 

Republika

Foto: Društvene mreže

Srđan Janković i Dejan Dragijević

Njihov prijatelj i kolega iz vodovoda izneo je šokantne podatke o tome kako se Dejan ponašao u prvim danima potrage za telom nestale devojčice.

- Kada je nestala devojčica sve kolege iz firme su se potresle, nekako razmišljaš dete je malo, gde je moglo da ode. Dankine roditelje poznajem i bilo mi je teško zbog njih, ali nijednog trenutka nisam mogao da zamislim da su moje kolege tako nešto napravile - rekao je sagovornik Kurira i dodao da osumnjičene poznaje godinama.

- Nekoliko nas se priključilo potrazi za nestalom devojčicom, sad kad se setim, Dejan je tih dana dok smo je tražili pričali da je devojčica sigurno oteta i da je džaba tražimo po Banjskom poljuDelovao je smireno sve vreme. Na početku smo svi imali teorije zavere gde je devojčica i šta joj se desilo, ali onog trenutka kada su Dejan i Srđan uhapšeni mi smo se zaledili. Zamislite, Dejan je učestvovao u potrazi, a znao je šta joj je uradio. Treba mu iščupati srce, sram ga bilo. - rekao je uznemireni kolega tom prilikom.

Kako je dodao, nikada ne bi mogao da posumnja da su Dejan i Srđan nešto tako uradili, jer su sve vreme išli normalno na posao.

- Radili smo zajedno tih dana nakon što je dete nestalo, ništa nije ukazivalo da su učestvovali u zločinu. Znali su da popiju po koju čašiću više, ali to je bilo standardno, znam da je jedan kolega rekao Dejanu da mu nije dobro što pije toliko jer je prošle godine jedva preživeo, imao je infrakt - kaže on.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Srđan Janković i Dejan Dragijević

- Dejanov brat Dalibor, koji je uhapšen za saučesništvo u teškom ubistvu, takođe je bio na poslu. Međutim, kod njega sam premetio da se čudno ponaša, pogotovo kada mu je brat Dejan uhapšen. Nekako počeo je više da pije, gledao je u jednu tačku, delovalo je kao da je odsutan. Mislio sam nije mu lako, opet brat mu je ubio dete, a kada sam čuo da je i on uhapšen jer je pomagao, šokirao sam seReči nemam, ako su krivi, treba da ih streljaju. - dodao je.

Kako je dalje rekao, poznaje i Srđana koji je prema njegovom mišljenju pre dve godine počeo da se ponaša čudno, te je navodno znao da ode u kafić gde su mladi, posmatra ih i pije.

Potraga za telom Danke Ilić traje i dan danas, osumnjičeni za njeno ubistvo ne pomažu u istrazi, a advokat Srđana Jankovića izjavio je da se slučaj verovatno neće rešiti do septembra. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading