Advokat otkrio šta se dešavalo na suđenju Kecmanovićima: Vladimir je zloupotrebio članstvo u klubu i svoj pištolj dao sinu da puca

Autor:

Hronika

21.06.2024

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Živković branilac četvrtookrivljenog Nemanje Marinkovica instruktora u streljani "Partizan praktikal šuting" u kojoj je maloletnik učio da puca, ispričao je kako se njegov klijent branio.

Advokat otkrio šta se dešavalo na suđenju Kecmanovićima: Vladimir je zloupotrebio članstvo u klubu i svoj pištolj dao sinu da puca

Foto: Privatna arhiva

- Nemanja Marinković optužen za davanje lažnog iskaza i danas je pred sudom rekao da je Vladimir Kecmanović dovodio sina dva-tri puta u streljanu kada je on bio, ali da nije bio prisutan kada je Vladimir svoj pištolj davao sinu na strelištu. To je rekao i u istrazi. Ovde se raspravlja o dva puta, a bio je treći put. Nemanja je rekao i danas da nikada nije bio prisutan, niti je davao asistenciju maloletniku Kecmanoviću. Nema dokaza da je on bio lično prisutan - kazao je Miroslav Živković.

Okrivljeni Marinković je rekao da je otac na svoju ruku sinu davao svoje oružje i da je time zloupotrebio pravo.

- Instruktor je trebalo da bude obavešten apsolutno da će maloletnik da puca, ali Vladimir to nije uradio, čime je zloupotrebio člansko pravo. Zakon nalaže da je visokolicencirani instruktor morao biti obavešten - istakao je advokat.

Republika

Foto: privatna arhiva

Kosta Kecmanović puca u streljani

On tvrdi da je optužba bila preuranjena i da njegov klijent nije obmanjivao nikoga, ali nije mogao sa sigurnošću da tvrdi nešto što nije video.

- Nemanja je na saslušanju uputio na snimke i pisanu evidenciju u klubu. - zaključio je advokat.

Okrivljeni instruktor nije odgovarao na pitanja optuženih i njihovih branilaca, dok je na pitanja oštečene strane dao sve odgovore.

Trećeokrivljeni vlasnik streljane Ratko Ivanović je sa poteškoćama odgovarao na pitanja u sudnici jer ima probleme sa sluhom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Svetlana

27.06.2024 20:05

Nije on naucio tako perfektno da puca u ovoj streljani, nego u nekoj drugoj. Gde ga je otac vodio i gde ga je ucio da puca,je sustinsko pitanje