DA LI ISTINA IZLAZI NA VIDELO DANAS? Dankin ubica će konačno progovoriti!

Autor:

Hronika

04.06.2024

07:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Janković više ne želi da se brani ćutanjem i da će sve biti otkriveno kada bude izašao pred tužilaštvo.

DA LI ISTINA IZLAZI NA VIDELO DANAS? Dankin ubica će konačno progovoriti!

Foto: Društvene mreže

Danas je zakazano saslušanje Srđana Jankovića (50) u prostorijama Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, gde će on izneti svoju odbranu povodom optužbi da je vozio službeni automobil JKP "Vodovod" kojim je 26. marta u Banjskom polju udarena Danka Ilić (2). Nakon što je preko branioca poručio da više ne želi da se brani ćutanjem, Janković će danas imati priliku da iznese svoju verziju događaja.

Janković je prvobitno otkazao punomoćje tadašnjem advokatu i angažovao novog branioca, a sada je došlo do značajnog preokreta.

"On se do sada branio ćutanjem, ali je onda rešio da ipak iznese odbranu", rečeno je ranije iz tužilaštva.

Nakon što je potvrđeno da će Janković biti saslušan danas, 4. juna, oglasio se njegov advokat, Živadin Bogdanović, koji je poručio da Janković više ne želi da se brani ćutanjem i da će sve biti otkriveno kada bude izašao pred tužilaštvo.


Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju, gde je iz Bora došla sa mamom i starijim bratom. Za taj zločin su osumnjičeni Dejan Dragijević (50) iz Zlota i Srđan Janković (50) iz Luke, obojica radnici JKP „Vodovod“ Bor. Dejanov otac, Radoslav Dragijević (73), uhapšen je 6. aprila zbog sumnje da je pomogao sinu da premesti telo devojčice koju je prethodno, po sopstvenom priznanju, udavio rukama.

Sredinom aprila saslušani su i otac i majka ubijene devojčice, koji su iskaze davali odvojeno, uz prisustvo okrivljenih - Srđana Jankovića i Dejana Dragijevića. Tužilaštvo je planiralo da spreči prisustvo okrivljenih tokom iskaza roditelja, međutim, majka je iznenadila sve izjavom da joj ne smeta prisustvo osumnjičenih. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Pravda

04.06.2024 18:50

Ja mislim da onoj maloj iz Beca treba izvaditi DNK