DA LI ĆE RODITELJI DANKE ILIĆ SUTRA SAZNATI GDE JE TELO NJIHOVE ĆERKE! Srđan Janković rešio da sve prizna - ovaj ODGOVOR čeka CEO REGION!

Autor:

Hronika

03.06.2024

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saslušanje Srđana Jankovića zakazano je za sutra.

DA LI ĆE RODITELJI DANKE ILIĆ SUTRA SAZNATI GDE JE TELO NJIHOVE ĆERKE! Srđan Janković rešio da sve prizna - ovaj ODGOVOR čeka CEO REGION!

Foto: Društvene mreže

Srđan Janković, osumnjičeni za ubistvo dvogodišnje devojčice Danke Ilić, izazvao je veliku pažnju javnosti odlukom da progovori o ovom jezivom zločinu. Nakon što se dosad branio ćutanjem, Janković je, uz dogovor sa braniocem Živadinom Bogdanovićem, odlučio da otkrije sve što zna o ovom potresnom slučaju. Njegovo saslušanje zakazano je za 4. jun, a njegove reči bi mogle biti ključne u otkrivanju mesta gde se nalazi telo male Danke.

Vlasti i javnost s nestrpljenjem očekuju Jankovićevo svedočenje, nadajući se da će konačno dobiti odgovore na pitanja koja su ih mučila od nestanka male Danke. Ovo svedočenje može biti presudno za dalji tok istrage i pružiti nadu porodici da će moći da sahrani svoje dete i da pravda bude zadovoljena.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Srđan Janković

 

Da podsetimo, dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora. Policija je nakon 10 dana potrage uhapsila Srđana i Dejana iz Bora, osumnjičene da su devojčicu udarili automobilom, stavili njeno telo u gepek i odneli ga na deponiju. Telo devojčice još nije pronađeno.

Dejan Dragijević je detaljno opisao ubistvo i rekao da su telo bacili na deponiju, zbog čega se potraga koncentrisala na selo Zlot. Pretražene su deponije, dvorište porodične kuće Dragijevića, šahte i druga potencijalna mesta, ali bez uspeha.

Iz kuće Dejana Dragijevića u Zlotu policija je zaplenila više desetina predmeta koji bi mogli biti ključni dokazi, a oba privatna automobila osumnjičenih su poslata na veštačenje. Dejanov brat, Dalibor Dragijević, preminuo je 7. aprila u prostorijama Policijske uprave u Boru tokom zadržavanja, dok je njihova majka, Svetlana Dragijević, preminula 15. maja u kući komšinice. Radoslav Dragijević, koji je osumnjičen da je pomogao sinu Dejanu da premesti telo Danke, pušten je na slobodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dragan

04.06.2024 01:15

Sta bre radite kakva ste policija kao prvo uvesti smrtnu kaznu kao drugo jer oni su priznali ubistvo primenite sledeće velike bolove na njima to znaci Vaditi im nnokte na rukama i da vidimo dali nece da priznaju ovo policisko ponasanje nije dobro.Krenite da ih natrate da priznaju i da pokazu mesto gde su dete bacili i njih naterati da traze dete.Za takve ljude koji nisu ljudi ubiti ih t0 je mala kazna 40 godina zatvora takodje Samo mucenje i da vise nikome ne padne na pamet tako nesto.