KARAMBOL RODITELJA MALOG ŽELJKA KULIĆA! Podivljala Miljana ispolivala Ivana KAFOM, a OVO je razlog! ŠOK! (FOTO)

Autor:

Zadruga

21.06.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićeva pobesnela uživo u programu, pa udarila na oca svog deteta!

KARAMBOL RODITELJA MALOG ŽELJKA KULIĆA! Podivljala Miljana ispolivala Ivana KAFOM, a OVO je razlog! ŠOK! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Takmičarka "Elite" Miljana Kulić sinoć je u emisiji "Gledanje snimaka" ispolivala Ivana Marinkovića kafom, zbog toga što ju je, kako kaže, ponižavao.

- Non-stop me ponižava, kad god me bude nervirao dobiće polivanje, stalno mi udara na dete, najgore stvari mi izgovara. Nisam ni ja od kamena, on bi voleo da ja njega polivam, stalno mi priča o abortusima o deci - rekla je Miljana.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana pobesnela

Ovo se dogodilo dok se u Beloj kući komentarisao odnos Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović. Ivan je stao na reperovu stranu.

- Ja ću samo da se osvrnem na taj odlazak kući, apsolutno sam na strani Ša, ona neće da ga ostavi ovde, treba direkt da ode kod njega kući, jer nigde roditelji neće da pobegnu. Ako postoji nešto zbog čega ona njega hoće da ostavi, neće pobeći, a ako ode odmah kući, ona se neće vratiti. Neću da se mešam za druge stvari, dečko je sa najviše emocija, ali baš zbog toga izgleda smešno. Jako retko pokazuje emociju, na čudan način, ali je pokazuje. Mora da ide kod njega - rekao je Ivan.

- Ako odem kod njega, pa kući, misliš da me neće sprečiti - rekla je Miona.

- Ne, nego mislim da ćeš tako pokazati privrženost. Ako padneš pod uticaj bilo koga, pokazaćeš sve. Sada imamo pravo da pomislimo, normalno je da se u ovim poslednjim danima priča o tome i razmišlja, bliži se kraj - rekao je Marinković.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ivan stao na stranu Nenada Aleksića Ša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
djole

21.06.2024 10:41

Muljana je postala dosadna, svake godine ista prica, kad Mujana i Radmila Omnija pocnu da komenarisu prebacujem tv na drugi kanal