ANELI STIGLA NA KLINIKU! Takmičarka "Elite" briznula u PLAČ pred abortus! (GALERIJA)

Autor:

Zadruga

21.06.2024

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika vam donosi fotografije sa lica mesta!

ANELI STIGLA NA KLINIKU! Takmičarka "Elite" briznula u PLAČ pred abortus! (GALERIJA)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Takmičarka "Elite" Aneli Ahmić zakazala je abortus za danas u 10.30 časova, a ekipa portala Republika nalazi se na licu mesta ispred privatne klinike na Novom Beogradu, gde će ona imati kiretažu.

Aneli je stigla nešto pre 11 časova na kliniku u pratni obezbeđenja i reporterke iz "Elite", vidno tužna i zabrinuta, a u jednom trenutku je počela da plače.

Podsećanja radi, Ahmićeva je sinoć takmičarima "Elite" priznala da je donela konačnu odluku da abortira.

- Rekla sam ja to već. Odlučila sam da ću se očistiti i naravno da mi je teško - rekla je Aneli.

- Ti si svesna koliko je tvoja situacija ispraćena, a da li si sigurna u svoju odluku i šta je prelomilo - pitala je voditeljka.

- Donela sam odluku ovde, kako je sve prolazilo ovih dana, bio je ponedeljak onaj kada sam skočila i rekla to, naravno da to tada nisam mislila. Ja sam dala vremena da razmislim, osećam i dalje grižu savesti. Odlučila sam i sutra idem na to, to je definitivna odluka, ne želim više da razmišljam o tome - rekla je Ahmićeva.

- Je l' si sigurna i je l' se plašiš - pitala je Ivana.

Republika

Foto: printscreen/pink

Aneli i Janjuš sinoć

- Sigurna sam 100 odsto. Govorila sam uvek da želim još jedno dete, sada više to ne želim, sve što želim je da se posvetim Nori... Postoji dosta rečenica, u glavi nisam bila 100 odsto sigurna, ja sam razmišljala mnogo sama sa sobom i sklapala sam da moram to da napravim, ali mi nije dalo da kažem da idem. Ali, kada ovi ljudi komentarišu, realno komentarišu, onako kako bih ja posavetovala svoju prijateljicu. Ja bih to svakoga savetovala jer je bolje da deca ne rađaju u nezdravom okruženju. Nora bi bila ta koja bi bila zapostavljena, ja sam došla s jednim ciljem i da izađem trudna i da rodim sebi dete, ne bih mogla da se 100 odsto posvetim njoj - rekla je Aneli, a potom je ustao Janjuš, koji je bio na ivici suza:

- Otrpilike sam video da je to njena odluka, ona odlučuje o svemu, ne znam šta bih joj rekao, zajedno smo došli do toga, složiću se da je to dobro u tom momentu, ja sam govorio uvek da je pedeset-pedeset, kako god da je odlučila, neka bude tako. Ja sam rekao da možda opet ima neke nade, govorio sam da ne radi to, ali sad već gledam drugačije. Mislim da je obostrani postupak, ja sam prema njoj sve vreme osečao ljubav ne znam šta drugo da kažem - istakao je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Nada

21.06.2024 13:15

Ko je bre Aneli, dok je zaradjivala novac u rehabu nije plakala ....fuj..

Ljiljana

21.06.2024 18:33

Naplatila svaku akciju," suzu" koju niko video nije! Ako je i zaplakala, neka je manje će piškiti. Nema plača, ona i to glumi.