OTKRIVAMO POBEDNIKA ELITE - Ovo je KOMPLETNA istina o ABORTUSU Aneli Ahmić, a nakon finala, ovu takmičarku čeka PAKAO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.06.2024

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za Republiku Ivka numerolog otkriva ko ima najveće aspekte da bude pobednik ,,Elite 7", a ovaj šok preokret niko nije očekivao!

Tradicionalno pred sam kraj rijalitija ,,Elita" za portal Republika govori poznata numerološkinja Ivka, koja je ovog puta oštrija nego ikad. Naime, u intervju za naš portal Ivka je progovorila o numerološkim aspektima takmičara ,,Elite", koga čeka najveći broj tužbi, ko će ostati nakon finala, a kome se smeši pobeda i glavna nagrada. 

Odmah na početku Ivka je imala potrebu da istakne kakvo mišljenje ima o Aneli Ahmić i trudnoći, te je šokirala svojom izjavom da ona zapravo nije ni imala apekte za trudnoću, te da je zbog nje Marko Janjušević Janjuš potpuno ,,pogubio konce" ove sezone:

Foto: printscreen/pink

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

- Hoćeš da ja pucam kako znam? Opet bih da se ogradim, više ni ne reagujem na to, imala sam sajber nasilje i to sam rešila preko policije. Aneli nema nikakve aspekte za trudnoću, mislim da je to sve pouka za žene, ne krijem to uopšte, ja se borim za majčinstvo, jako je loše da neko fejkira, sa ovim  produkcija nema ništa, ali sa njene strane je tako da se sprda sa tim. Nema nikakve aspekte da ostaje trudna... To je puška za gledaoce, glupa priča i to je poremetilo rijaliti. Ni protiv jednog učesnika nemam ništa lično, protiv nje nemam ništa, ali igra prljavo, meni je žao što je tako, jer bi neko drugi došao do izražaja, to je karta žrtva, glumački uklopljeno od samog početka - govori Ivka za Republiku i nastavlja o odnosu sa Janjušem:

- Ona je imala ciljnu grupu, da li da se osveti bivšem partneru, ja ne kažem da ona treba da bude sama, jer kako kažu klin se klinom izbija, ali mislim da je on bio najprilagodniji da izmanipuliše, kao što je uradila. Janjuš uopšte nije okej ove sezone, uspela je da ga izmanipuliše. Ja ga ne poznajem privatno, ali njega je izludela njena gluma i laž, ali on se baš zaljubio, videla sam po numerologiji, jer je ona njegov tip. 

Stanislav Krofak i Maja Marinković

Foto: ATA Images,Printskrin/RTV PINK

Stanislav Krofak, Maja Marinković, Filip Car

 

- Oni će malo još biti napolju, do kraja jula i tu se priča završava, on je ženskaroš i voli da menja žene i to je to. Kada je prava žena pored tebe, on ili ona ne varaju, Miona je rekla da on voli taj svingeraj, ne može da bude veran, ako ide na takve zabave. Maja mu se svidela više s*ksualno, ali se iz toga rodila emocija, zaljubio se u Maju, a ona je osvetnički tip - rekla je Ivka, a potom otkrila da li Maja i dalje voli Filipa:

- Izvini Filipe, da, voli ga! Numerološki ga voli! Neće biti zajedno, jer on ženi Aleksandru. 

Miona Jovanvoić i Nenad Aleksić Ša

Foto: Instagram.com

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

- Jezivo, zato što su potpuno nespojivi par! Neće ostati zajedno, neće ni tužiti baku i porodicu, on je totalno izgubio konce nad svojim životom, ali on to neće uraditi, kada bude kročio sa imanja, Miona će od njega pobeći glavom bez obzira. Nenad je jako težak, i ona je manipulatorka, ona njega ne voli. On je njoj bio putanjica do popularnosti i slave, ona voli starije muškarce, on je njoj bio simpa i ta putanjica do neke pesme, hita... Ali od tog posla nema ništa. 

Pobednik Elite 7

Foto: promo

Elita 7 finale

 

- Volela bih da pobedi Milica, samo iz razloga što je trudna, prosto kontam da ide i bebica i treba im novac i sve ostalo, ali niko mi nije zapao ni za oko, ni za srce - rekla je Ivka, pa nastavila:

- Od prvog mesta ćemo da krenemo, klale su se Anita i Aneli, ali mislim da će pobedi Aneli, to nije moja želja, već mislim da će pobediti ona, ima takve apsekte, ali i tako lepo je odigrala da može doći do pobede. Drugo mesto Anita, treće mesto Maja Marinković, Četvro Anđelo, ali može da dođe do promene. Miona i Ša možda tu negde peto ili šesto, ali ništa. Maja, Anita, Anelli biće klanje u finalu. 

Međutim, postoji detalj o mogućoj pobedi Maje Marinković, a detaljnije pogledajte u video koji se nalazi na početku teksta. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Шабац

21.06.2024 18:27

Браво Ивка. Кака трудноћа,све договор за паре. Брука. Ивка легенда🫶

Snezana

21.06.2024 22:02

Red je da pobedi Maja, zasluzila je. Nece valjda ove dve folirantkinje ili ovaj njanjavi Andjelo, covek ni za sta. Nezanimljiv, nikakav drug, dosadan, mracan, decko ne zna da se nasmeje, kako bre zivi tako ogorcen na sve. Maja do pobede!

neda

22.06.2024 12:08

aneli i trudnoca za pricu da ali laz istina da ona i janjus nebiraju sredstva do cilja toliko providno i teska nebuloza kako zinu lazu trudna kao baba persa uzas sa ponizenjem onih koji zele decu a ovi navodno bacaju aneli kopija proslih rijalitija sramno da pobedi kao i anita sve preko drugih a maja treba da bude prva pa cak i miljana zivot rijaliti a ne foliranti bezmozgovici i kopije najgorih a terza i milica zasto da ne ako gledamo realno ovo ostalo sljam i dupeta nisu pomerili sa garnitura i zaraduju na tudim pricama sve u svemo elita bruka dosta da se pokazujemo u najgorem svetlu kome je to dobro i drago nista nevideno koliko imamo takvih koji pretstavljaju kazu i napolju ima toga a sto i da gledamo i tako ih ima jos vise uzas za neskolovanost bahatost mrznja i lazi da im se daje na znacaju tuga