ANELI ABORTIRALA JANJUŠEVO DETE! Porodica joj se iste sekunde obratila!

Autor:

Zadruga

21.06.2024

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićkina starija sestra se oglasila nakon Aneline kiretaže!

ANELI ABORTIRALA JANJUŠEVO DETE! Porodica joj se iste sekunde obratila!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Alfa TV Printscreen

Takmičarka "Elite" Aneli Ahmić abortirala je dete Marka Janjuševića Janjuša, prenosi Pink, a odmah se oglasila i njena rođena sestra Sita Ahmić. Anelina starija sestra je sa tugom u glasu prokomentarisala odluku svoje sestre.

- To je svakako bila njena odluka i na to ima pravo. Niko nema pravo da joj sudi ili sugeriše bilo šta. Mene je ovo veoma pogodilo, a mogu da zamislim kako je njoj. Mislim da joj je jako loše i da će ovo ostaviti veliki trag na nju - rekla je Sita, pa otkrila šta bi sada rekla sestri da može:

- Rekla bih joj da je to tako trebalo da bude, da je Bog to tako hteo... Da mora da bude jaka, nema druge... Šta je tu je - zaključila je Sita vidno potresena za "Pink.rs".

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, TV Pink/printscreen

Sita se oglasila nakon Anelinog abortusa

Podsećanja radi, Aneli je sinoć tokom emisije "Gledanje snimaka" otkrila kako se oseća i šta misli kako njena porodica reaguje na njenu odluku.

- Kako ću se osećati?! Rekla sam ti da mi je sramota, kada sam došla u kliniku imala sam osećaj da svi znaju šta sam došla da uradim, gledaju sve te svađe, osećam se poniženo. Rekla sam malo pre: "Da li će njega biti sramota kada izađe", i sigurno će ga gledati i pamtiti po tome. Mene će biti sramota, moju majku je sigurno sramota izaći na kafu, jer sigurno njeni komentarišu kako je njena ćerka trudna u rijalitiju i da se sada čisti. Mama reaguje na sve jako loše, Sita je jaka, može sve shvatiti i njoj je katastrofa, za brata da ne komentarišem čovek ne želi da čuje za mene, a mama je van sebe - rekla je Ahmićeva sinoć voditeljki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Melanija

21.06.2024 15:29

"da je Bog to tako hteo.."... Najveći greh u hrišćanstvu je čedomorstvo! Ali, Anđelina majka Jasmina je izjavila: "Od rđavog roda (misleći tu na Srbe) ne treba poroda"... Janjuš je očajnički želeo da mu Aneli rodi Mihajila odnosno da rođene e njihovog deteta Vaskrsne tragično preminulog brata. Sramota je da se na televiziji sa nacionalnom televiziji propagira ju ovake anacionalne ideje.

Ljiljana

21.06.2024 18:30

Kako ih nije sramota da u njihova prljava usta uzimaju Boga?!? Mamina rečenica"od zla roda,nebilo poroda"? Imali većeg zla od ove tri Ahmićke? Sita joj je unela u Rajski vrt toliko laži o Janjušu. Najbitnije im je da Janjuš nije lovaran tip. Sram vas bilo. One bi da žive od alimentacija od više očeva. 🐵🤮💩🐸🐉🐄🤡