ANELI ZABRINUTA ZA STANJE PORODICE! Danas ide na KIRETAŽU, a evo kako joj MAJKA I BRAT reaguju!

Autor:

Zadruga

21.06.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ahmićeva ne može da dođe sebi nakon teške odluke koju je donela!

ANELI ZABRINUTA ZA STANJE PORODICE! Danas ide na KIRETAŽU, a evo kako joj MAJKA I BRAT reaguju!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli Ahmić

Takmičarka "Elite" Aneli Ahmić zakazala je abortus za 10.30 časova danas, a sinoć je u emisiji "Gledanje snimaka" pričala o svojoj odluci. Takmičari su, između ostalog, imali priliku da vide i kako Marko Đedović ogovara nju i Marka Janjuševića Janjuša, nakon čega je Aneli s knedlom u grlu progovorila o reakciji porodice.

- Ja sam sedela, on me je pritiskao laktom za noge. Ja sam tu rekla da nisam imuna na njega, ali mi se sada gadi, ne bih mogla da ga poljubim. Sve mi se to njegovo gadi, a sve mi je to bilo lepo - rekla je Aneli.

- Da li misliš da mu nije postavljeno postavljeno pitanje za intervenciju, da li bi do sutra tebi prišao - pitala je voditeljka.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aneli progovorila o reakciji porodice

- Ne bi, jer je on znao da ja idem. Mislio je da ću ja danas ostati, video je da izlazim, da sam jutros vadila krv. Da me niste sada digli, on bi čekao da to napravim, ne bi sigurno znao, ja bih ujutru otišla, on bi spavao. Kako ću se osećati?! Rekla sam ti da mi je sramota, kada sam došla u kliniku imala sam osećaj da svi znaju šta sam došla da uradim, gledaju sve te svađe, osećam se poniženo. Rekla sam malo pre: "Da li će njega biti sramota kada izađe", i sigurno će ga gledati i pamtiti po tome. Mene će biti sramota, moju majku je sigurno sramota izaći na kafu, jer sigurno njeni komentarišu kako je njena ćerka trudna u rijalitiju i da se sada čisti. Mama reaguje na sve jako loše, Sita je jaka, može sve shvatiti i njoj je katastrofa, za brata da ne komentarišem čovek ne želi da čuje za mene, a mama je van sebe - rekla je Ahmićeva.

- Ja sam bio prezadovoljan debatom, jer su svi izneli mišljenje da je suludo da Aneli rodi dete, a ja sam na intervjuu rekao da ja njemu ne bih dao mačku da mi čuva... Oni su izneli svi ista mišljenja, vrlo slična, e, šta se onda desilo. Desio se njihov povratak, ona dramase*a ovde, kada su se vratili, on je rekao: "Ona je donela konačnu odluku" i on je ovde stajao preko puta nje i onda kao: "Što si sa mnom pričala, ako si tu odluku donela", onda sam mu ja rekao: "Možda da je razuveriš", pogledao me je čudno... Još jednu stvar koju sam primetio koja je pokazala totalno odsustvo empatije je ta da on iznosi kako je on žrtva jedne strašne žene, jedne va*ine koja ovde mora da izdrži napad tri žene - rekao je Đedović.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Marko Đedović o Anelinoj odluci i Janjušu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading