SRBIN ULETEO NA TEREN I RVAO SE SA REDARIMA DA POKAŽE MITROV DRES NA EVRO: Nije samo Jović bio u centru pažnje protiv Slovenije (VIDEO)

Autor:

Sport

21.06.2024

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niste videli u prenosu

SRBIN ULETEO NA TEREN I RVAO SE SA REDARIMA DA POKAŽE MITROV DRES NA EVRO: Nije samo Jović bio u centru pažnje protiv Slovenije (VIDEO)

Foto: TikTok/printscreen

Navijač Srbije u borbi sa redarima

Fudbalska reprezentacija Srbije remizirala je u drugom meču Evropskog prvenstva sa Slovenijom - 1:1 (0:0).

Utakmica između "orlova" i Slovenaca u Nemačkoj donela je ne samo fudbalsku dramu, već i neplanirani incident koji je uzburkao javnost. Dok su fudbaleri Srbije pokušavali da dođu do pobede, jedan navijač je uspeo da uđe na teren, izazivajući prekid utakmice i oštru reakciju redara.

Izvesni Jagoš Međedović je na društvenoj mreži Instagram podelio snimak svog neprimerenog ponašanja tokom utakmice. Na snimku se vidi kako Međedović ulazi na teren i rve se sa redarima ne bi li mahao dresom Aleksandra Mitrovića, da bi ga potom četiri redara iznela sa terena.

Podsetimo, koliko je Lukin gol značajan najbolje se videli posle sinoćnjeg remija Engleske i Danske. Da Jović nije doneo remi "orlovi" bi već sada bili eliminisani sa Evropskom prvenstva. Ovako, i dalje imaju sve u svojim rukama. Pobeda nad Danskom u trećem kolu sigurno vodi među 16 najboljih ekipa Starog kontinenta, dok bi remi otvorio "višu matematiku" iz koje postoje izgledne šanse da odemo u osminu finala kao jedna od četiri najbolje rangirane trećeplasirane reprezentacije iz šest grupa.

Podsetimo, kako je Republika već pisala, ovo nije prvi put da je Luka bio strelac gola u zaustavnom vremenu kojim je Srbiji produžen san. Naš napadač postigao je u nacionalnom dresu 11 golova od kojih su mnogi bili u završnicama mečeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading