VODITELJ MORA HITNO DA MIONI SAOPŠTI VESTI IZ KUĆE: Istina sa kojom neće moći da se nosi!

Autor:

Zadruga

21.06.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mionu Jovanović čekaju žestoke vesti!

VODITELJ MORA HITNO DA MIONI SAOPŠTI VESTI IZ KUĆE: Istina sa kojom neće moći da se nosi!

Foto: RTV PINK printscreen

Tokom današnjih nominacija u kući "Odabranih", takmičari "Elite" su izabrali da nominuju Mionu Jovanović i Bojanu Pavlović za ispadanje u nedelju, što je izazvalo iznenađenje među stanarima. Ova odluka je posebno intrigantna zbog straha od moguće reakcije Mioninog dečka Nenada Aleksića Ša.

Bojana Pavlović, koja je nedavno postala deo takmičarskog tima "Elite", nije očekivala da će biti nominovana za ispadanje. Ovo je prvi put da se našla u ovoj situaciji, što je izazvalo burne reakcije među ostalim stanarima. Njeni saveznici su izrazili šok i razočaranje, dok su protivnici izrazili zadovoljstvo ovom odlukom.

Foto: Instagram.com

Miona Jovanović i Bojana Pavlović nominovane od Odabranih

 


Miona Jovanović je u prošlosti pokazala svoju sposobnost da se izbori sa izazovima i neočekivanim situacijama. Njen odnos sa Nenadom Aleksićem Ša je bio predmet mnogih rasprava u kući "Odabranih", a nominacija Mione za ispadanje može dovesti do emotivnih reakcija unutar i van kuće.

Nenad Aleksić Ša je javno izrazio svoju podršku Mioni Jovanović i bio je otvoreno emotivan kada je u pitanju njen boravak u kući "Odabranih". Očekuje se da će ova nominacija izazvati napetost i emotivne reakcije kod Nenada, što može dodatno uticati na atmosferu u kući.

Nominacija Mione Jovanović i Bojane Pavlović za ispadanje u nedelju je izazvala brojne reakcije među stanarima. Strah od moguće reakcije Nenada Aleksića Ša dodatno je pojačao tenziju u kući "Odabranih". Svi su u iščekivanju nedeljnog izbacivanja da vide kako će se situacija razvijati i kakve će emotivne reakcije biti izazvane ovom nominacijom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading