OVO JE MATORIN PAKLENI PLAN! Mislila je da se NEĆE SAZNATI, otkriveno kako će se OSVETITI nevernoj Aniti!

Autor:

Zadruga

19.06.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tomićeva se poverila Maji Marinković, mislila je da je kamere neće usnimiti!

OVO JE MATORIN PAKLENI PLAN! Mislila je da se NEĆE SAZNATI, otkriveno kako će se OSVETITI nevernoj Aniti!

Foto: printscreen/RTV Pink

Takmičarka "Elite" Jovana Tomić Matora jedva čeka da se razvede od Anite Stanojlović, sa kojom je i dalje zvanično u braku. Ovih dana su njih dve ponovo u žiži interesovanja javnost zbog novih saznanja, a Matora je sinoć tokom žurke progovorila i o burmama.

Naime, ona je šaputala sa Majom Marinković, te otkrila svoj "pakleni plan". Kako je rekla, burme planira da proda, a novac potroši na alkoho.

- Burme ćemo da prodamo u zalagaonici, sigurno može da se uzme 1.500 evra i idemo kod mene da se us*remo, sve ćemo da popijemo - govorila je Matora.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Matora se poverila Maji Marinković

Inače, Sandra Rešić je u ponedeljak ušla u "Elitu", kako bi Matoroj i Marku Đedoviću opravdala svoje poteze sa Mateom Car, ali su se oni samo još više naljutili na nju.

- Šta ste radili ovo - pitala je Đedović.

- Ništa, ja bar ništa... Nemam nikakve veze sa imenima koji se ovde pominju. Ja saznajem da je tebe Anita prevarila krajem oktobra kada su Mina i Ana Spasojević dobile dozvolu od Matee da izađu javno i pošalju prepiske. Matea je mnogo ranije, od avgusta, pokušavala da uđe u rijaliti, da dođe do brojeva telefona i ostalo. Lejdi Di je videla prepiske, to je Jully objavila, ne znala, videla. Mene je Pink.rs zvao kada su gostovale Ana i Mina, ja dajem intervju da to nije istina, kao glupak, ja nemam pojma. Drugog novembra, dva meseca nakon vašeg ulaska, pogledam emisije i pošaljem poruke Ani Spasojević, ona mi pošalje: "Sa Mateom, bila je kod mene u Jagodini, sve je istina... - pravdala se Sandra.

- Ko je znao pre nego što smo ušli u rijaliti! - pitala je Matora.

- Samo Jully i Matea - rekla je Sandra.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Sandrino suočavanje sa Matorom i Đedovićem

- Meni je Jully poslala poruku da demantujem u Amidžiju zbog Matee - rekla je Matora.

- Drugog novembra sam poslala Matei poruku da mi pošalje prepisku. Ja sam prva kontaktirala Mateu da mi ih pošalje lično i da saznam kolika je istina da je Anita prevarila. Znale su samo Jully i Matea koja joj je to rekla. Moja najveća greška i ja sve vreme govorim da niko od nas nije znao, da niko nije znao, dok Mina i Ana nisu iznele to na RED TV. Moja najveća greška koju pravim, da bi Matea došla i iznela ovde istinu što je pustim da ostane na par sati, ne na par dana, nego par sati... Ne postoji ta prepiska da sam dala adresu - rekla je Sandra.

- Rekla mi je Ermina da si poslala glasovnu poruku za manipulaciju mojih roditelja - rekla je Matora.

- To je laž, a i ti si slagala kada si prišla meni, ja sam te potapšala i rekla sam ti: "Nemoj da plačeš", ja sam pitala Marka da li treba da mu pošaljem i rekla si mi: "Rekla mi je mama da se čuje sa tvojom Cicom", ja sam tebi rekla: "Da, čuje se sa Cicom". I da sam ti rekla, moja manipulacija tvojim roditeljima?! - rekla je Rešićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading