CAR POTPISAO UGOVOR! Sada je sve ZVANIČNO!

Autor:

Zadruga

19.06.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip dobio ponudu koja se ne odbija!

CAR POTPISAO UGOVOR! Sada je sve ZVANIČNO!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Filip Car

Bivši zadrugar Filip Car nedavno je postao otac devojčice, kojoj su Aleksandra Nikolić i on dali ime Leona. Mnogi su počeli da spekuliše da ćemo ga od naredne sezone gledati na malim ekranima u nekom od rijaliti-formata, kako bi zaradio novac za porodicu, ali on je prihvatio drugu ponudu.

Naime, kako je otkrio, radi se o kompaniji koja pravi energetska pića, a koja će organizovati sportsku manifestaciju.

Republika

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Filip Car potpisao ugovor sa jednom kompanijom

- Dobio sam ponudu od jednog energetskog pića i radi se o organizaciji koja će napraviti sportsku manifestaciju, gde će sportisti, amateri i selebritiji da se takmiče u boks meču, a sve pod pokroviteljstvom tog energetskog pića. Za mene je boks poseban sport, sport koji sam trenirao kao mlad i koji jako volim - započeo je Filip, te dodao.

- Pristao sam na to jer će biti na svetskom nivou, mada je honorar dosta manji u odnosu na rijaliti. Biće tu velika svetska imena, ali ne smem da previše govorim o tome. Pobednik jedino dobija veliku svotu novca, a to je 100.000 dolara. To će se prenositi u čitavom svetu i dosta će značiti za marketing - rekao je Car.

On se sada ponovo oglasio otkrivši da je ugovor zvanično potpisan, a onda i poručio da ga čekaju ozbiljne fizičke i mentalne pripreme: 

- Ugovor je i zvanično potpisan! Pratite pripreme na mojim društvenim mrežama i budite upućeni u spektakl koji će se održati u 11. mesecu u Mađarskoj, gde će se u tri različite sekcije "profesionalci, amateri, javne ličnosti) takmičiti mnogi, a između ostalih i moja malenkost! Osim velike želje ipak je potrebno i dobro se pripremiti u ova četiri meseca, pošto godinama nisam podigao ništa teže od flaše piva, a potrčao sam tu i tamo eventualno bežeći od neke ženske, te se udebljao kao da sam Leonu ja nosio. Biće malo zeznuto, ali verujte u mene, jer i ja isto ne verujem u sebe - poručio je šaljivo Filip putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading