SPREMITE SE DA PLAČETE OD SMEHA! Miljana Kulić se ZAGLAVILA U HALJINI, pokrenuta AKCIJA SPASAVANJA! (GALERIJA)

Autor:

Zadruga

19.06.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičari "Elite" pokušali da pomognu Kulićevoj, ali uzalud!

SPREMITE SE DA PLAČETE OD SMEHA! Miljana Kulić se ZAGLAVILA U HALJINI, pokrenuta AKCIJA SPASAVANJA! (GALERIJA)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miljana Kulić

Takmičarka "Elite" Miljana Kulić doživela je neverovatnu transformaciju od početka rijalitija. Iako je smršala i skinula preko 20 kilograma, Miljana sinoć nije sebi mogla da ispuni želju i uđe u tri broja manju haljinut. Tako se u jednom trenutku zaglavila, te je Nikolu Lakića pozvala u pomoć.

Naime, prvo je pokušala da je navuče preko glave, nije išlo, onda je pokušala odozdo, pa ni tako nije mogla, a kada je isprobala treći način, ostala je zaglavljena u haljini, a u pomoć joj je pritrčao Nikola Lakić.

- Ne može, kume ovo, obesićes se - vikao je Nikola Lakić.

- Ma šta ne može, mora - govorila je Miljana.

Kako Lakić nije uspeo, pomoć je potražila kod Teodore Delić.

- Ne možeš pući će - rekla je Teodora.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Teodora Delić

Međutim, Miljanu to nije sprečilo da ide u odabranoj haljini, pa je odlučila da krene otkopčana. Ona je u kazinu uposlila Marka Đedovića, ali joj ni on nije pomogao.

- Ne može - rekao je Đedović.

- Može - dodala je Miljana.

Inače, dok se Miljana veseli, njena majka Marija Kulić je u lošem stanju. Nedavno se pojavila vest da je završila u Urgentnom centru u Nišu, nakon čega se oglasila i otkrila šta se desilo.

- Trebalo je da jutros ostanem na ispitivanju, u bolnici, odem i doktor koji je trebao da me primi, danas otišao na godišnji odmor. Poludela sam. Vraća se tak 20. jula. Moraću da idem privatno! Namerno je rekao danas kad ide na odmor da bi išla privatno. Kakvo je to g*vno! Treba da se ispita pankreas i želudac! Ništa strašno, kažu, ali mora da se proveri - napisala je Marija na Instagram profilu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading