IZDAO ĆERKU I IZGUBIO OPKLADU: Stanislav Krofak mora da iskešira 10.000 evra ovom cimeru (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.06.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred porodicom ni sam ne zna kako će se isupiti!

IZDAO ĆERKU I IZGUBIO OPKLADU: Stanislav Krofak mora da iskešira 10.000 evra ovom cimeru (FOTO)

Foto: Printskrin

Jedan od gostiju u radio emisiji "Amnezija" bio je i Stanislav Krofak koji je priznao da je izgubio opkladu, te da će Marku Đedoviću morati da iskešira 10.000 evra.

Voditelji Milena Kačavenda i Marko Janjušević Janjuš nisu prestajali da se peckaju i prepucavaju, ali su se na kraju primirili i dali reč Panteri.

- Neće gospođa Milena da stane, samo hoće da se svađa - rekao je Janjuš.

- Je l' gasiraš ove tvoje debile kao dosad, samo ih pujdaš da budu tvoji poltroni - rekla je Kačavenda.

- Dobar dan Stanislave, ti si jedan od retkih normalnih muškaraca ovde, kako si? Pušten vam je klip odnosa, kakve su reakcije?

Republika

Foto: Printskrin

Stanislav Krofak izdao ćerku i izgubio opkladu

- Skužio sam šta radi, ona je plasirala tu priču, snimljeno je i šta da radim, tu je šta je. Popušio sam foru da nema kamera i sad sam skrivio sve. Ja sam dao reč da ću Đedoviću dati pare, tako da dobio je opkladu. Ja sam rekao da neću imati pred kamerama odnose, mislio sam da će biti tako, ali nisam znao da ima kamera.

- Zašto te Ša nervira ovih dana - pitala je Kačavenda.

- Ja sam mu rekao da me Miona ne zanima i onda je on pokušao da me isprovocira. On je bio kriv što me je prvi prozivao, uopšte ne vidim razlog da me pušta u tu priču, ja sam tu poludeo kad govori neistine i još mi se ide doma - rekao je Stanislav.

Republika

Foto: Printskrin

Ivan Marinković presekao kad se Stanislav kladio sa Markom

Podsetimo, Stanislav se kladio s Markom Đedovićem u 10.000 evra da posle raskida sa Majom Marinković više neće imati intimne odnose pred kamerama. Pošto su mu prošle noći popustile kočnice, pored toga što je izgubio opkladu, Krofak je izdao i porodicu, pre svega ćerku Vanesu, kojoj je obećao da će se suzdržavati do kraja rijalitija, a ipak nije odoleo Maji.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading