SANDRA REŠIĆ TIPOVALA I SANJU STANKOVIĆ? Jezivi detalji isplivali na videlo, bivša zadrugarka se VANREDNO UKLJUČILA i otkrila ŠOK ISTINU!

Autor:

Zadruga

19.06.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka otvorila Pandorinu kutiju o Sandri Rešić!

Nakon što je Sandra Rešić imala suočavanje sa Erminom Pašović, zbog afere o kojoj bruji čitav region, oglasila se bivša zadrugarka Jelena Batos, koja je sada iznela nove šokantne informacije. 

Naime, Sandra je umešana totalno u aferu između Jovane Tomić Matora, Matee Car i Anite Stanojlović, a sada su isplivali novi detalji i da je u čitavu priču umešana i Sanja Stanković. Kako Jelena tvrdi, Sandra je istu matricu primenila na Sanji, međutim, svima je priuklo pažnju da Rešićeva navodno Jovani duguje novac, o kom javno ne sme da govori. 

Foto: ST/V. LUKIĆ, youtube.com/Zadruga Official

Matea Car, Jovana Tomić Matora, Sanja Stanković

 

- Došla Matorina bivša avantura da priča o Matorinoj bivšoj ženi, žali se na nju, što nije sedela i družila se sa njim noć pre svadbe. Hoće li reći koliko para duguje Matori ili će opet da pljuje po Aniti i iznosi koliko navodno para je mogla uzeti od Matore? Sreća je Marti što  sam ljuta na Matoru pa ne želim da iznosim neke stvari koje bi išle njoj u korist. Marta je zaboravila da je i sa Sanjom ovako radila, sa Matorom je ogovarala, a ovamo Sanji slala poruke da je voli i da idu na more zajedno. Posuđivala haljine, itd, a Matori brisala suze i ogovarala Sanju sa njom. Marta nisi mi više interesantna za komentarisanje. A pravda je uradila svoje i celi Balkan je video tvoje pravo lice prošle nedelje, tako da ja sam sada mirna. Nakon 2 godine čekanja da pokažeš ko si i kakav si čovek - napisala je Jelena Batos na Instagram profilu. 

Foto: Instagram.com

Jelena Batos Instagram

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Cilka

19.06.2024 02:16

Zaplenila Resicka da dokaze da nije došlo do poljupca u liftu Ma kakvi nisam ja gej Videli smo Sandra na Elitoviziji koliko si zinula zamalo da proguta s Motoru Il misli da smo zaboravili