HITNO OKUPLJANJE ZA CRNIM STOLOM! VODITELJ UŠAO SA NOVIM VESTIMA! Evo šta čeka elitare!

Autor:

Zadruga

19.06.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici su bili iskreniji nego ikada.

HITNO OKUPLJANJE ZA CRNIM STOLOM! VODITELJ UŠAO SA NOVIM VESTIMA! Evo šta čeka elitare!

Foto: promo

Elita 7 Zadruga

Voditelj rijalitija Elita Darko Tanasijević ušetao je brzinski u Belu kuću, ne bi li započeo novi zadatak koji je spremio za učesnike, a kojima će se znoj sliti niz lice kada saznaju o čemu je reč. Naime, učesnici rijalitija imali su zadatak da se prisete situacije kada su se najviše kajali, pa su se ređali jedan po jedan sa svojim iskustvima. 

Milena Kačavenda krenula je od sebe, pa je pred svima ispričala šta nju tišti. 

Foto: RTV PINK printscreen

Aneli Ahmić

 

- Ima jedna drugarica sa kojom sam se družila 16 godina. Ja sam u tom trenutku bila u insotranstvu, ona je došla kod mene i mislila je da ostane i nađe posao. Ja sam u tom periodu htela da izbegnem vezu sa svojim bivšim dečkom. Ja sam bila sigurna da se ja neću pomiriti sa njim. Međutim on se jedno jutro pojavio na vratima, a kada sam iznajmljivala stan vlasnik je bio naš pilot. Ja sam odlučila da se vratim u Srbiju, a ona mi je postavila uslov da biram ona ili muž. Nikada se više u životu nismo čule, nismo se videle toliko godina, bilo mi je žao kad sam se vratila. Ja sam se dugo kajala. Što se tiče Elite, ogrešila sam se o Slađu, rekla sam joj dosta ružnih reči, koje nisam trebala - rekla je Milena.

Foto: RTV PINK printscreen

Milena Kačavenda

 

- Da li si se pokajala u sebi ili si nastavila dalje? - upitao je Darko.

- Jesam se pokajala, ali život ide dalje - rekla je Milena.

Foto: RTV PINK printscreen

Milena Kačavenda

 

Voditelj je potom pitao i Aneli Ahmić da li se i zbog čega kajala, pa je i ona ustala da podeli svoje iskustvo. 

- Kajem se što nikada nisam slušala majku. Ne odnosi se samo na životne partnere. Uvek kad mi je govorila, ja nisam htela da je saslušam. Kasnije kad dođu te stvari na naplatu meni bude krivo. Ja sam kroz svoje veze dala sve od sebe, baš sam posvećena, uvek sebe žrtvujem. Ja sam se ogrešila o svog bivšeg partnera Vladana. Ja sam htela sebi naći lek zbog veze pre Vladana. Ja sam bila slobodna izlazila sam i sve to. Vladan je video da sam ja krenuo drugim putem, mene je taj dečko uputiti na pravi put, lagala sam se, zezala sam ga. Ogrešila sam se o njega, ali bila sam u tom nekom filmu zabave, ludila - rekla je Aneli.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading