KRISTIJAN GOLUBOVIĆ NAPRAVIO HAOS U HRVATSKOJ: Svi strahuju šta se dešava sada sa Filipom Carem!

Autor:

Zadruga

18.06.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović napravio haos u Hrvatskoj!

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ NAPRAVIO HAOS U HRVATSKOJ: Svi strahuju šta se dešava sada sa Filipom Carem!

Foto: ATA Images

Na Hrvatskoj rivijeri, u ponedeljak, zabeležen je neočekivan incident u kojem je bivši učesnik rijalitija "Zadruga" Kristijan Golubović brzo reagovao kako bi razdvojio dvojicu muškaraca koji su se našli u fizičkom obračunu.

Prema izveštaju hrvatskog lista "24 sata" i objavljenom video-snimku, Golubović je uspeo da smiri tenziju među njima, dok je bio u društvu Giljanovića kao njegov gost.


Očevidac koji je želeo ostati anoniman izjavio je da je Golubović uspeo da interveniše i smiri situaciju, dok je Giljanović kasnije objavio video na TikToku, izražavajući žaljenje što nije imao oružje tokom incidenta. U svom karakterističnom stilu, Giljanović je izjavio: "Uvek je akcija, malo jedemo, malo udaramo hahaha. Sreća pa nisam imao pištolj, ostavio sam ga kod kuće. Da sam ga imao, bio bih ga probušio, ozbiljno ti govorim."

 

 


Važno je napomenuti da je Goluboviću nedavno bio zabranjen ulazak u Hrvatsku, ali je nakon isteka zabrane prvo posetio Zadar, pa Split, gde se i susreo s Giljanovićem na rivi. Njegova žena Kristina takođe je objavila fotografiju sa odmora.

Podsetimo, Kristijan Golubović je jedan od najšokantnijih rijaliti učesnika svih vremena, a njegova učešća u rijaliti programima izuzetno su propraćena. Golubović ima mnogobrojne pratioce i fanove širom regiona, ali i potrebu da unajmi čoveka koji će ga čuvati.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
dušanka

19.06.2024 05:41

kristijane...svaka ti čast...oni su oboje FOLIRANTI...neka si pogurao tu temu...I FILIP I ALEKSANDRA SU FOLIRANTI I MISLE DA SE MI ZAKOPČAVAMO NA LEĐIMA...

Što bismo mi strahovali

19.06.2024 14:15

@dušanka - Kakve veze ima Filip sa ovom pričom. Bio na licu mesta!?