ŠA PODVIO REP! EVO ŠTA MISLI O MIONINOJ PORODICI! Niko ovo napolju nije očekivao (FOTO)

Autor:

Zadruga

19.06.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moj cilj je da izađemo napolje zajedno, spreman sam na sve, ja bih voleo da uspemo, ali sam spreman na sve što može da me sačeka.

ŠA PODVIO REP! EVO ŠTA MISLI O MIONINOJ PORODICI! Niko ovo napolju nije očekivao (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnik Elite Nenad Aleksić Ša gostovao je u emisiji "Radio amnezija", pa je tom prilikom rekao da misli da ga porodica devojke Mione Jovanović ne podnosi, te ga sigurno napolju pljuju za sve pare.

- Neka mi neko nađe klipove gde se mi svađamo i raspravljamo, ali koga ja više ovde da ubeđujem, negde se i ja iznerviram nekad ona, a nekad dolazi do kontradiktornosti. Da mi ceo svet nametne jedno mišljenje ja ću pričati onako kako mislim, na mene niko ne može da utiče. Moj cilj je da izađemo napolje zajedno, spreman sam na sve, ja bih voleo da uspemo, ali sam spreman na sve što može da me sačeka. Verujem da me njeni ne vole, ne samo kod kuće, već kompletno cela porodica, ali dobro. Ne mogu da ispravim sv e što se ovde dešavalo u poslednjih nekoliko meseci, a verovatno i pre - rekao je Ša.

Foto: RTV PINK printscreen

Nenad Aleksić Ša

 

Inače, u toku poslednje debate u "Eliti", učesnica Miona Jovanović iznela je šokantnu izjavu koja je izazvala burne reakcije među ostalim učesnicima i gledaocima.

Naime, ona je otkrila da ne bi sada rodila dete sa Nenadom Aleksićem Ša, što je izazvalo veliko iznenađenje, ali i bes kod repera, koji je reagovao veoma emotivno.

Foto: printskrin

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

Miona je iznela ovu intimnu tajnu tokom debate u kojoj su tema razgovora bili porodica i deca.

Iznenadivši sve prisutne, uključujući i samog Ša, Miona je otvoreno rekla da ne bi sada bila spremna da rodi njegovo dete, što je izazvalo opštu pometnju i haos. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading