REK'O, PA POREK'O: Zola ponovo pokazao SLAB KARAKTER! Svi čekaju Miljaninu reakciju na ovo - opet je pogazio reč, pa završio U KREVETU KOD NJE (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.05.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi se nadaju da je rijaliti par na korak do pomirenja, ali sa njih dvoje se nikad ništa ne zna!

REK'O, PA POREK'O: Zola ponovo pokazao SLAB KARAKTER! Svi čekaju Miljaninu reakciju na ovo - opet je pogazio reč, pa završio U KREVETU KOD NJE (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Novi stari učesnik "Elite" Lazar Čolić Zola čim se ponovo pojavio u Beloj kući, njegova najveća ljubav Miljana Kulić, koja ga je jedva dočekala opet u rijalitiju, ponudila mu je da spava kod nje u krevetu, što je on sinoć odbio.

Naime, Zola je navodio raznorazne razloge zbog kojih navodno ne može da spava u istom krevetu sa njom, ali ih je po svemu sudeći vrlo brzo zaboravio i ipak pogazio svoju reč.

Kako je Zola ipak završio u Miljinom krevetu i to u njenom zagrljaju, mnogi to već tumače kao prvi kora ka njihovom pomirenju, koje je ovoga puta čak i njena majka Marija aminovala.

Republika

Foto: Printskrin

Lazar Čolić Zola se ipak uvukao u krevet Miljane Kulić

Podsećamo, Marija Kulić oglasila se odmah po Zolinom povratku u "Elitu" tvrdeći da više neće stajati na putu ćerkinoj sreći, ukoliko je to upravo on.

Mešala sam se Miljani, odnosno, trudila se da je savetujem kako treba, pogrešila sam mnogo oko Skraćenog (Bebice, prim. aut.) i sada neka bude srećna sa onim sa kim bude želela. Šest godina da ga voli, to je prosto neverovatno više... Sa kim god da je, ona voli Zolu. Eto, probali smo i da bude sa nekim drugim ko će da joj posveti pažnju kao Skraćeni, međutim, ona ne može da prevaziđe Zolu - poručila je Marija između ostalog putem medija, te nastavila:

Ako smatra da je to njena sreća, da joj je lepo sa njim, neću više da se mešam, jer na kraju samo mogu da napravim nešto da me grize savest, da krivim sebe... Koliko budu zajedno biće, ako ne budu i to je okej, ali da joj branim da bude sa njim ne pada mi više na pamet!

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading