MARIJA PROMENILA PLOČU: Hitno se oglasila, pa iznenadila reakcijom na Miljanin NOVI POKUŠAJ POMIRENJA sa Zolom!

Autor:

Zadruga

06.06.2024

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićka je ovog puta pokušala da opravda ćerku, te poručila da je ostao samo još mesec dana da svi izdrže do kraja rijalitija.

MARIJA PROMENILA PLOČU: Hitno se oglasila, pa iznenadila reakcijom na Miljanin NOVI POKUŠAJ POMIRENJA sa Zolom!

Foto: Nebojša Mandić, youtube.com/pink.r, Printskrin/RTV PINK

Majka učesnice "Elite" Miljane KulićMarija Kulić, oglasila se i nakon poslednjeg pokušaja njene ćerke da obnovi vezu sa Lazarom Čolićem Zolom nakon svih svađa, uvreda i ponovnog bacanja stvari u jezero, koje su, po ko zna koji put, priredili jednom drugom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zolu po ko zna koji put odbio Miljanu

Marija, koja je pri Zolinom povratku u Belu kuću, poručila da više neće stajati na putu njihovoj ljubavi, u međuvremenu je, gledajući kako se opet ponavljaju iste scene u rijalitiju, ponovo pobesnela što njena ćerka iznova i iznova bruka i sebe i celu familiju.

Međutim, Miljanina majka smatra da se ništa od toga ne bi desilo da njena ćerka ne konzumira alkohol, što je prilikom svakog kontakta moli da ne radi, opominjući je da zbog toga ima sve prebačaje u glavi, zbog kojih se i sama kasnije kaje.

- Ona više nema pojma šta radi, totalno se pogubila, svake godine radi isto. Opet pije alkohol, ona ne razmišlja ni kad je trezna, a kamoli kad pije. Neka radi šta hoće, ostalo je još malo, ja uopšte ne gledam rijaliti od kako je ušao dotični - rekla je Marija, koja je očito zaboravila da je, kada se "dotični" vraćao u rijaliti, komentarisala da više neće uticati na ćerkin izbor, ako je on njena sreća i da je bolji od njenih ostalih opcija.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Miljana Kulić završila u suzama zbog Zolinog odbijanja

Podsećamo, Miljanin pokušaj pomirenja sa Zolom u toku sinoćnje žurke završio se neslavno, a Kulićeva je završila u suzama zbog njegovog odbijanja.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading