EVO ŠTA SE KRIJE IZA MARIJINE PODRŠKE MILJANI I ZOLI: Svi misle da je promenila mišljenje, a ona samo ima NOVU TAKTIKU!

Autor:

Zadruga

19.05.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kulićka otvorila dušu, pa priznala da je po pitanju ćerke slušala savete nekih pametnijih ljudi.

EVO ŠTA SE KRIJE IZA MARIJINE PODRŠKE MILJANI I ZOLI: Svi misle da je promenila mišljenje, a ona samo ima NOVU TAKTIKU!

Foto: Republika.rs, Pink/Printscreen

Nakon što je Lazar Čolić Zola ponovo ušao u "Elitu", oglasila se Marija Kulić, pa dala svoj sud o najvećoj ljubavi svoje ćerke Miljane Kulić tvrdeći da ne može više njenoj sreći da staje na put, ali se iza te njene nagle promene stava ipak krije nešto mnogo dublje. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić jedva dočekala Zolu u "Eliti"

Naime, Marija je u svojoj izjavi priznala da je slaba na svoju ćerku jer joj je u jednom momentu život visio o koncu, te da zbog toga nije u stanju više da joj protivureči ni za šta.

- Život je kratak, a ona je bila na ivici života i smrti. Tako da sam odlučila da je podržim i da se ne mešam, ako je ona srećna sa njim, podržaću je i to je to. Pored svega ona voli njega, ako bude želela i on bude želeo da budu zajedno, ja neću imati ništa protiv - rekla je Marija za Pink.rs, pa dodala da ona ne živi u zabludi po pitanju Zole:

Ja znam ko je Zola i šta je, moje mišljenje o njemu se nije promenilo, ali se neću mešati Miljani u odluku da li želi da bude sa njim. Videla sam da ona samo misli o Zoli sa kim god da je. Ja njih nisam podržavala kada su bili u Beču. Dobila sam savet od nekih pametnijih ljudi da je pustim i da ode da se uveri sama, nisam joj branila kao i uvek. Ja sam taj savet poslušala i pustila je. Unapred sam znala da će se vratiti i da neće biti zajedno, ali sam je pustila da se uveri. Skraćeni šta je sve uradio, ne možemo da ga smislimo više, trpeo je nas i živeo sa nama sve dok ne dobije poziv da dođe u "Elitu", on je prava ljiga. Zola bar nije naneo Miljani bol kao što je Bebica, Zolu kad uporedim i sa Darijanom, ovde dete, tamo dete, pa to je katastrofa. Ni Zolu ne podržavam, ali ako biram između Bebice i Darijana, onda Zola. Njega treba neko da vodi kroz život, Miljana je to tako prihvatila. Nije na sebi radio. On je lenj, šta će njoj takav muškarac u životu, ali ne vredi jer ona njega voli i to je to. Bila je korist sa njegove strane, ali eto ja ne mogu više njenoj sreći da stajem na put.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading