OD ANELINE ĆERKE KRIJU INFORMACIJU DA JOJ JE MAJKA TRUDNA: Porodica ne zna kako da joj saopšti, dete proživljava PAKAO!

Autor:

Zadruga

09.06.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sita Ahmić priznala da Nora ništa ne zna o Anelinoj trudnoći.

OD ANELINE ĆERKE KRIJU INFORMACIJU DA JOJ JE MAJKA TRUDNA: Porodica ne zna kako da joj saopšti, dete proživljava PAKAO!

Foto: Instagram.com

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić

O trudnoći Aneli Ahmić bruji kompletna javnost, a vest da je u drugom stanju nije lepo prihvatila ni njena porodica. Sita Ahmić, Anelina sestra, smatra da joj veza sa Markom Janjuševićem Janjušem definitivno nije trebala, kao ni trudnoća, ali će biti uz sestru u svakom trenutku, ma koju odluku ona donela:

- Da li si mogla i u snu da pomisliš da će Aneli ostati trudna i to baš sa Janjušem, da li si imala to bar pet posto u mozgu? - pitao je voditelj Situ.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen, instagram

Sita Ahmić i Aneli Ahmić

 

- Ne, nikako, Aneli je devojka koja je imala ozbiljne momke koji su bili uspešni i držali je kao malo vode na dlanu, ona nikada nije htela da postane majka to su bili neki njeni razlozi, ali mi uopšte nije jasno zašto ovo radi i da se bar malo probudi iz bunila i kaže da li sam ja normalna, šta sam ovo dozvolila sebi. Aneli nam je ostavila jednog monstruma napolju da bi unutra našla drugog koji će krenuti da radi protiv nas od unutra i mi imamo apsolutno pravo da se mešamo u to, jer smo meta. I ko god da laže da je to ljubav ja bi ih samo pitala da li oni žele svojim majkama i ćerkama takvog jednog čoveka - rekla je Sita.

- Nora je još uvek mala ali me zanima da li ste joj možda rekli da će dobiti brata ili sestru i da li ste razgovarali sa njom o trudnoći? - pitao je Joca.

- Nije, mi to maloj ne govorimo, premala je za te stvari. Aneli nije osoba koja zavisi o meni ili o majci, ona može sama da donosi odluke ali imam pravo da iznesem svoje mišljenje jer to donekle remeti i moj život - rekla je Sita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading