ŠA RASKINUO SA MIONOM! HAOS U DVORIŠTU ELITE USRED BELA DANA! Evo šta joj je prebacio!

Autor:

Zadruga

24.06.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako ti izdržiš? Ja sam pristala jer si ti rekao. Ja ne bežim ni od čega, ne plašim se jer neću ništa da uradim. Ti si meni rekao da se tresem u izolaciji jer je on sa Majom ceo dan - rekla je Miona.

ŠA RASKINUO SA MIONOM! HAOS U DVORIŠTU ELITE USRED BELA DANA! Evo šta joj je prebacio!

Foto: RTV PINK printscreen

Tokom današnjeg dana u Eliti Miona Jovanović doživela je veliki stres zbog pretnji koje joj je uputio Nenad Aleksić Ša, nakon što je Veliki šef obavestio sve o tome da će se ona udati za Stanislava Krofaka u subotu. Međutim, Ša je sada definitivno posle skandala sa Mionom rešio da stavi tačku na njihov odnos, što nikoga naravno nije iznenadilo.

- Hoćeš da raskineš? - pitala je Miona. 

- Da, saslušaj. Šest meseci si me vređala na mrtvo ni za šta. Potrčko sam si, titram ti m*da. Ljubiš se kad ti se ljubi i maziš kad ti se mazi. Je l' te ne radim? - govorio je on.

- Kako ti izdržiš? Ja sam pristala jer si ti rekao. Ja ne bežim ni od čega, ne plašim se jer neću ništa da uradim. Ti si meni rekao da se tresem u izolaciji jer je on sa Majom ceo dan - rekla je Miona.

Foto: RTV PINK printscreen

Ša i Miona Jovanović

 

- Izgubićeš me svojim ponašanjem. Ti se ne nerviraš, tebi puca k*rčina. Ti si mene ovde urnisala, praviš se fina i mutava, a nisi ni fina, a ni mutava. Ti meni jedno kažeš, a drugo za stolom. Ti sve lažeš - govorio je reper.

- Ma nosi se ti u tri lepe. Je l' si raskinuo sa mnom? - rekla je Miona.

- Ako odeš na svadbu. Teraj se u k*rac sa tim ponašanjem - vikao je Ša.

Foto: RTV PINK printscreen

Ša i Miona Jovanović

 

- Rešilo smo, ostavio me je - dodala je ona.

Podsećamo, nakon što je Veliki šef obavestio takmičare o venčanju, Nenad Aleksić Ša napraivo je neviđenu dramu, te je sve vreme pretio Mioni i ubeđivao je da odustane od zadatka, ukoliko ne odbije da će se on diskvalifikovati i da će sebi nauditi. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
djole

24.06.2024 19:34

Sa se ponasa kao strina, prvo divlja, psuje i vredja a posle kao posednji ljigavko ide da se uvlaci Mjion. Ona je vise neo pokvarena i zla i vrti Sa kao poslednu budalu