LJUBA PANTOVIĆ NIKAD BRUTALNIJE O STANIJI! Pomenula i Asmina, evo zašto nikad neće imati sreće!

Autor:

Zadruga

24.06.2024

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanija je meni vređala decu i unuku, koje su mi sve na svetu i htela je da me povredi.

LJUBA PANTOVIĆ NIKAD BRUTALNIJE O STANIJI! Pomenula i Asmina, evo zašto nikad neće imati sreće!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, E-stock, Facebook

Nekadašnja učesnica rijalitija Zadruga Ljuba Pantović osvrnula se na dešavanja u Eliti i van nje. Naime, ona nije štedela Staniju Dobrojević, optužujući je da je lažirala trudnoću s Asminom Durdžićem.

Ljuba tvrdi da je Stanija vređala njenu decu i unuku i da je njeno ponašanje nakon gubitka bebe bilo neprimereno. Kritikuje je zbog javnog nastupa u beloj haljini nakon što je izgubila dete, ističući da žena koja prođe kroz tu vrstu gubitka ne bi trebalo da se ponaša na taj način.

Republika

Foto: Instagram.com

Ljuba Pantović

 

- Stanija je meni vređala decu i unuku, koje su mi sve na svetu i htela je da me povredi. Brutalno sam joj odgovorila i rekla sam da je Bog gleda i da će je kazniti zbog svih reči koje mi je izgovorila - rekla je Ljuba, pa dodala:

Foto: Instagram.com

Stanija Dobrojević

 

- Mislim da joj se sve ovo dešava kao božija kazna. Bila sam šokirana kada sam videla kako se ponaša nakon što je izgubila bebu. Time je ponizila sve žene, majke koje su stvarno prošle kroz taj nesrećan trenutak.

Ljuba se i ranije se bavila ovom temom, a tada je pričala sledeće:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanija Dobrojević i Asmin Durdžić

 

Ako je izgubila dete, zaista mi je žao, ali mi je lajt fora ponašanje žene posle abortusa. Izgubila si dete, a nekoliko dana posle toga pojavljuješ se u medijima u beloj uskoj haljini. Žene koje su doživele to iskustvo znaju šta je izvodljivo, a šta ne, da ne grešim dušu, ali to njeno cerenje i keženje u medijima nije mi jasno. Žena koja izgubi dete ne ponaša se tako i ne radi to što radi. Ne bi joj bilo prvi put da laže i ta njena branjenja da nije ljubavnica. Imale smo nas dve verbalne okršaje, nabrojala sam joj imena i prezimena muškaraca s kojima je bila. Pretila mi je tada i bila je besna, ali ništa - ispričala je tada za domaće medije Ljuba.

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading