HAOS U ELITI! VODITELJ UNEO VAŽNE INFORMACIJE! Učesnici se sledili čim su ovo čuli!

Autor:

Zadruga

24.06.2024

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inače, otac učesnika Elite Nenada Aleksića Ša, Zoran Aleksić oglasio se večeras za medije zbog haosa u rijalitiju, te kaže da mu je žao sina, kao i da mu je teško da gleda scene svađa koje Nenad ima sa Mionom Jovanović.

HAOS U ELITI! VODITELJ UNEO VAŽNE INFORMACIJE! Učesnici se sledili čim su ovo čuli!

Foto: promo

Elita 7 Zadruga

Takmičari najgledanijeg rijalitija u regionu "Elita" u subotu su dobili zadatak od velikog šefa da glasaju za najveće razočaranje među njima, a pravo glasa imali su naravno i gledaoci. 

Treće mesto zauzela je Jelena Marinković, drugo Jovana Tomić Matora, prvo Marko Janjušević Janjuš. Rezultate je elitarima saopštio voditelj Milan Milošević, a u kući se nije čula li mušica! 

Foto: RTV PINK printscreen

Jelena Marinković

 

Inače, otac učesnika Elite Nenada Aleksića Ša, Zoran Aleksić oglasio se večeras za medije zbog haosa u rijalitiju, te kaže da mu je žao sina, kao i da mu je teško da gleda scene svađa koje Nenad ima sa Mionom Jovanović.

Foto: RTV PINK printscreen

Jovana Tomić Matora

 

Situacija je takva da je meni njega žao. Žao mi je što se on sam sebe uvlači u takvu situaciju da se pati i da dolazi do takvih njegovih brzih reakcija. Žao mi ga je što sebe dovodi u ovu situaciju. Nadam se da će sve ovo što pre da se reši - poručio je otac Nenada Aleksića Ša za Pink.rs.

Foto: RTV PINK printscreen

Marko Janjušević Janjuš

 

Podsećamo, Nenad Aleksić Ša nije mogao da se smiri nakon što je saznao da će se Miona Jovanović udati za Stanislava Krofaka u okviru rijaliti venčanja. On je izleteo iz Bele kuće i počeo surovo da preti, želeći da kod Mione izazove grižu savesti. 

Ša je zapenio od besa, pa je Mioni sve vreme govorio da će pobeći sa imanja, da ga više neće videti, te da ukoliko ima osećanja prema njemu, da odbije venčanje sa bivšim dečkom. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading