DALILA Dragojević dobila otkaz?! Isplivao snimak u kom je otkrivena istina! Evo šta se dešava sa bivšom zadrugarkom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.06.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno se oglasio i njen prijatelj Stefan Pavlović Cale otkrio detalje njihovog odnosa.

DALILA Dragojević dobila otkaz?! Isplivao snimak u kom je otkrivena istina! Evo šta se dešava sa bivšom zadrugarkom! (VIDEO)

Foto: printscreen/RED TV

Nekadašnja učesnica rijalitija "Zadruga" i doskorašnja voditeljka na Red televiziji Dalila Dragojević, već izvesno vreme uživa u ljubavi sa dečkom Markom koji živi u Americi, a poreklom je iz Crne Gore.

Dalila često odlazi kod Marka odakle objavljuje fotografije na svojim društvenim mrežama.

Nedavno se oglasio i njen prijatelj Stefan Pavlović Cale otkrio detalje njihovog odnosa.

 

 

- Ona se faktički udala u Americi, nikad joj neću oprostiti što me nije pozvala na oproštajno druženje. Eno, uvalila se tamo u Ameriku, super joj je, baš se zaljubila - rekao je Cale ranije za Republiku.

Foto: instagram.com/dalila_dragojevic_official

Dalila Dragojević sa dečkom

 

Ono što je mnogima privuklo pažnju jeste video na Tiktoku u kom Dalila javno priznaje da je dala otkaz na Red televiziji.

- Dalila dala otkaz i žali se da nema giftova - pisalo je, a mediji su prenosili slične informacije:

Foto: ATA Images, Shutterstock

Dalila Dragojević

 

Dalila je potpuno poludela za Markom. Sviđa joj se od glave do pete. Voli sve što se na jednom čoveku može voleti. Sada su zajedno u Njujorku. Lepo se ponaša prema njoj. Ljubav je počela virtuelnim putem. Upoznali su se na TikToku. Odmah su se rodila simpatije, ali je njoj bilo potrebno vreme da stekne poverenje u njega. Kada je u svom srcu shvatila da je odlepila za njim, kupila je kartu i otišla u Njujork. Nisam je videla nikad ovako zaljubljenu - izjavio je ranije izvor za Blic.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading