MONSTRUOZNE KLETVE! Ša preti NAJGORIM ishodom, ove reči su svima promakle!

Autor:

Zadruga

24.06.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša prebledeo od stresa i besa.

MONSTRUOZNE KLETVE! Ša preti NAJGORIM ishodom, ove reči su svima promakle!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša nije mogao da se smiri nakon što je saznao da će se Miona Jovanović udati za Stanislava Krofaka u okviru rijaliti venčanja. On je izleteo iz Bele kuće i počeo surovo da preti, želeći da kod Mione izazove grižu savesti. 

Ša je zapenio od besa, pa je Mioni sve vreme govorio da će pobeći sa imanja, da ga više neće videti, te da ukoliko ima osećanja prema njemu, da odbije venčanje sa bivšim dečkom. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 7

 

- Pre ću umreti, nego dozvoliti! Neće s drugim sa ide nigde! Nigde! Može da me ostavi i da radi šta hoće, da kaže sad da nije sa mnom i da radi šta hoćeš! Mene boli d*pe šta vi pričate! - urlao je Ša iz petnih žila. 

- Ne mogu sa ovim ljudima! Sad kad Aneli nije sa Janjušem, priča mi sad ovo! Nisu više u ljubavi! Mogu ja sa njom da pričam prvo da se dogovorimo, pa ćemo onda videti! Nisu pare u pitanju, da su pare u pitanju, ja bih drugačije radio! - vrištao je Nenad. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 7

 

- Kad krenu na medeci mesec, otmeš mladu i to je to. J*bote život! Staneš i kad krenu odbegla mlada! Venčali se Dejan i Aleksandra, Filip i Dalila - poručio je Marko Đedović. 

- Ja ti kažem, nema odlaska sa njim, nema Rajska, nema sa njim! Da li me razumeš?! uneo se Ša u lice Mioni, ali je ona ćutala sve vreme.  

- Ne pada mi napamet, da ide sa njim bilo gde, ja sam svestan nekih stvari! Da hoće neko da te vrati i da te šutne kao g*vno! Neću to da dozvolim - zapretio je Nenad. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nada

24.06.2024 17:38

Ovo više ne može da se gleda. Kada je reper na ekranu, menjam kanal i odustajem od Elite. Ne postoje godine devojke, ženske osobe koja ovo može da podnese i istrpi. Po izlasku, ovoj devojci treba lečenje od repera i njegovog terora, psihičkog progona. Kako li je njenim roditeljima, dok gledaju "savršenog repera"? Preduzmite nešto, ovo ne sme da se toleriše!