HITNO OGLAŠAVANJE OCA OD ŠA! ČOVEK VAN SEBE POSLE SKANDALA U ELITI! Za sina imao da kaže samo jedno!

Autor:

Zadruga

24.06.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija je takva da je meni njega žao, poručio je između ostalog Zoran.

HITNO OGLAŠAVANJE OCA OD ŠA! ČOVEK VAN SEBE POSLE SKANDALA U ELITI! Za sina imao da kaže samo jedno!

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha, pink

Otac učesnika Elite Nenada Aleksića Ša, Zoran Aleksić kaže da mu je žao sina, kao i da mu je teško da gleda scene svađa koje Nenad ima sa Mionom Jovanović.

- Situacija je takva da je meni njega žao. Žao mi je što se on sam sebe uvlači u takvu situaciju da se pati i da dolazi do takvih njegovih brzih reakcija. Žao mi ga je što sebe dovodi u ovu situaciju - poručio je otac Nenada Aleksića Ša za Pink.rs.

Podsećamo, Nenad Aleksić Ša nije mogao da se smiri nakon što je saznao da će se Miona Jovanović udati za Stanislava Krofaka u okviru rijaliti venčanja. On je izleteo iz Bele kuće i počeo surovo da preti, želeći da kod Mione izazove grižu savesti. 

Foto: TV Pink/printscreen

Zoran Aleksić

 

Ša je zapenio od besa, pa je Mioni sve vreme govorio da će pobeći sa imanja, da ga više neće videti, te da ukoliko ima osećanja prema njemu, da odbije venčanje sa bivšim dečkom. 

Foto: instagram.com/nenadaleksicsha

Zoran Aleksić i Ša

 

- Pre ću umreti, nego dozvoliti! Neće s drugim sa ide nigde! Nigde! Može da me ostavi i da radi šta hoće, da kaže sad da nije sa mnom i da radi šta hoćeš! Mene boli d*pe šta vi pričate! - urlao je Ša iz petnih žila. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

- Ne mogu sa ovim ljudima! Sad kad Aneli nije sa Janjušem, priča mi sad ovo! Nisu više u ljubavi! Mogu ja sa njom da pričam prvo da se dogovorimo, pa ćemo onda videti! Nisu pare u pitanju, da su pare u pitanju, ja bih drugačije radio! - vrištao je Nenad. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading