OVO JE TAČAN DATUM VENČANJA MIONE I STANISLAVA: Produkcija izdala ZVANIČNO SAOPŠTENJE!

Autor:

Zadruga

24.06.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Produkcija donela zvaničnu odluku!

OVO JE TAČAN DATUM VENČANJA MIONE I STANISLAVA: Produkcija izdala ZVANIČNO SAOPŠTENJE!

Foto: Dragan Kadić, ATA Images, Shutterstock

U rijalitiju "Elita" očekuje nas prava turbulentna nedelja, napucanih emocija i događaja, jer je produkcija upravo saopštila takmičarima jednu veoma važnu vest. Naime, u pismu koje je stiglo u vilu, produkcija je obavestila takmičare da će se rijaliti venčanje između Mione Jovanović i Stanislava Krofaka održati u subotu 29.06. Ovo je izazvalo veliko uzbuđenje među učesnicima, koji su već počeli da planiraju svoje odevne kombinacije i pripreme za ovaj veliki događaj.

Pored same ceremonije venčanja, produkcija je otkrila i još jedan uzbudljiv događaj - devojačko i momačko veče koje će se održati u utorak, umesto planirane žurke. Ova promena izazvala je pomešane reakcije među takmičarima, ali je definitivno izazvala veliko interesovanje među publikom koja prati dešavanja u "Eliti".

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock, instagram

Miona Jovanović Elita 7 Stanislav Krofak

 


Učesnici su već počeli da smišljaju različite ideje za devojačko veče, a očekuje se da će ono biti ispunjeno raznim izazovima, igrama i iznenađenjima. S obzirom na to da su Miona i Stanislav veoma omiljeni među takmičarima, ali i publikom, ne sumnjamo da će ovo biti događaj koji će se dugo pamtiti.

Ovaj neočekivani preokret definitivno će dodatno začiniti atmosferu u "Eliti" i pružiti gledaocima priliku da vide kako se učesnici snalaze u novim okolnostima i izazovima koji im se postavljaju pred njih.

Svi jedva čekaju da vide kako će se Miona i Stanislav nositi sa pritiskom organizacije venčanja usred rijaliti šoua, kao i kako će se ostali takmičari prilagoditi novim planovima produkcije. Bez sumnje, ovo će biti jedno od najuzbudljivijih poglavlja u dosadašnjem toku "Elite".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

25.06.2024 17:24

Mislim da će matičar biti po službenoj dužnosti, pravi. Tako da će biti sklopljen istinski sklopljen brak!!!