KOME IDE IMOVINA, A KOME DECA? Poznati detalji sporazumnog razvoda Jelene i Duška!

Autor:

Zabava

25.06.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svih ovih godina je imovina bila glavna prepreka oko razvoda Jelene Karleuše i Duška Tošića, pa ni jedno ni drugo nisu hteli da uđu u ovaj proces

KOME IDE IMOVINA, A KOME DECA? Poznati detalji sporazumnog razvoda Jelene  i Duška!

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock_Caslav_Vukojicic, youtube.com/RTV Pink Official, Instagram/Nika Tošić

Jelena Karlueša potvrdila je da je ušla u brakorazvodnu parnicu sa svojim još uvek zakonitim mužem Duškom Tošićem, a javnost interesuje kako će podeliti imovinu, koja nije mala, te kome će pripasti ćerke Nika i Atina. Naime, kako je za Skandal rekla, Karleuša očekuje da se ovaj brak razvede sporazumno i da tu više neće biti nikakvih problema.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Vila na Dedinju 

Kako Skandal saznaje, svih ovih godina je imovina bila glavna prepreka oko razvoda, pa ni jedno ni drugo nisu hteli da uđu u ovaj proces. Navodno, Duško nije želeo da deli imovinu, sve što je kupio, stekao je upravo u vreme dok je bio u bračnoj zajednici s Jelenom, a njihova imovina u nekretninama se procenjuje na oko tri miliona evra. Zbog svega toga njih dvoje su se dogovorili preko advokata da sva imovina bude raspodeljena njihovim ćerkama. Tošić je odličan otac i to niko ne može da mu ospori. On se o deci brine otkada su se rodile i ćerke ga obožavaju i nikad nije imao problem s njima, uvek im je bio posvećen. Inače, kako izvor za gorepomenuti medij tvrdi, starateljstvo će pripasti Jeleni jer su ćerke još maloletne, ali nikakav problem neće postojati u tome da deca provode vreme s ocem.

Foto: ST/Vladimir Lukić

 

Podsećamo, brak će biti razveden sporazumno i to će se desiti vrlo brzo, a što se tiče same imovine, praksa u Srbiji pretpostavlja podelu imovine pola-pola među supružnicima ili ukoliko postoji način da je jedan supružnik više ulagao, onda dolazi do toga da oni treba da dokažu ko je kupio nekretnine ili pokretne stvari koje su predmet deobe. U svakom slučaju, da se nisu dogovorili, Karleuša bi imala pravo na najmanje 30 odsto svega što su stekli u braku, ukoliko bi on dokazivao da je to sve kupovao na svoj račun. Jelena je pre udaje za Duška živela u kući koju je rentala, a kada se udala, Duško je kupio stan u blizini Belog dvora, ali nikad nisu tu živeli. Pevačica je iskoristila dobre prijateljske odnose s Draganom i Snežanom Stojković, pa je Duško tada zaigrao u Kini za klub koji je trenirao Piksi. Baš tad se desilo da su kupili kuću od Piksija na Dedinju, vrednu dva miliona evra. Trebalo je tamo da zajedno otpočnu život, međutim, to se nikad nije desilo jer je kuća u odličnom stanju, ali nije bila preuređena kako su njih dvoje planirali. Korona je omela radove i do danas se ništa nije završilo. Njih dvoje i dalje žive na istoj adresi, u kući u kojoj su živeli posle venčanja, a vilu koju su kupili od Stojkovića posećuju sporadično oboje jer ona ima bazen, pa tople dane provode baš tamo. Svi njihovi zajednički prijatelji kažu da je dobro što se ovako završilo, Jelena će ostati da živi s ćerkama tu gde je i sada, a za sve ostalo pokazaće vreme.

Foto: Instagram.com printscreen

 

Pevačica Jelena Karleuša već je govorila za medije da joj mnogi prijatelji savetuju da treba da krene iz početka, te da zaslužuje novu ljubav, međutim, ona tvrdi da joj više nedostaju pažnja i lepa reč:

- Uopšte ne razmišljam na temu ljubavi. Na temu toga da sad treba da krećem iz početka. Da imam novi start, ali znam da zaslužujem ljubav, da me neko zagrli, da me voli, da mi kaže lepu reč jer to nemam veoma dugo. Zaslužujem to, ali ne mogu da kažem da mi to fali jer sam se potpuno zaledila u takvom jednom načinu života da sam kao neka mašina. 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

25.06.2024 14:40

Hahaha, zaledila osećanja??? Pa kako, otkud prijatelj u kući u 05.h.ujutru.pored dve ćerke u kući??? Duško podeli imovinu. Isplati je, nju prijatelji savetuju da ostane tu??? 🤣😅😂. Deli Duško, pametan si, ali ti ova za ženu nije trebala nizašta na svetu. Podrška za Duška.