POSLEDNJA OPOMENA ZA ANELI AHMIĆ: Nakon saznanja da je trudna, stiglo HITNO UPOZORENJE, Janjuš doživeo šok!

Autor:

Zadruga

04.06.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aneli Ahmić nije ni slutila šta će se dogoditi tokom današnjeg sastanka.

POSLEDNJA OPOMENA ZA ANELI AHMIĆ: Nakon saznanja da je trudna, stiglo HITNO UPOZORENJE, Janjuš doživeo šok!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Aneli Ahmić čeka bebu sa dečkom Markom Janjuševićem Janjušem, a ranije su, tokom rijalitija, razgovarali o imenu koje bi dali njihovom detetu. Nakon priča o tome kako su njihoviu bližnji napolju podneli činjenicu da će uskoro da postanu roditelji, na red je došao i razgovor o imenu za dete. 

Tokom današnje debate, Aneli i Janjuš su priznali da ih je dete spojilo i da će sada, upravo zbog zajedničkog deteta, spustiti loptu i truditi se da uplove u mirnu luku, kako bi sa Anelinom trudnoćom sve bilo u najboljem redu, što je sada najvažnije:

- On verovatno ne bi imao poverenja u mene da nisam ostala trudna - rekla je Aneli.

- Bilo je obostrano, ali trebalo je da dođe do ovoga. Što se tiče njene zablude, mislim da je ona kroz život živela u jako velikim zabludama. Mislim da je živela nekim životom koji je sve sem onog mirnog života i da nije uživala. Nekada treba da se desi nešto da bih nas odazvalo. Ovo je opomena i kraj svih krajeva. Žensko je žensko, mnogo joj se više meri, sve što je ona radila i kako je živela, ja ću to da razumem. Ona meni kaže kako ćeš ti da reaguješ kada vidiš moje slike, mene to ne zanima - rekao je Janjuš.

 

- Ti moraš da znaš da će njoj hormoni krenuti i da će biti luđa nego ikad - rekao je Marko.

- Znam, ali ovo su situacije kojima nas život dovede i mi moramo da prihvatimo to. Ovo nas opameti - rekao je Janjuš.

- Ja mislim da ljudi žive u zabludi kao pogrešno, ja mislim da to i jesu naši životi dok ne shvatimo kako želimo da živimo - rekla je Milena.

- Živeti u zabludi je totalni fijasko. Treba uživati u svakom trenutku života, i ceniti sve što nam je Bog dao. Mogu da prokomentarišem jedan bračni par koji živi u zabludi. To su Jelena i Ivan - rekla je Žana.

- Ja mogu samo da kažem da se Žana nije okupala 48 sati, nosi iste gaće od juče popodne. Ja ću sa Žanom živeti napolju u njenoj kući, ona živi u zabludi da se zove Žana - rekao je Ivan.

- Mani se ti mene, molim te, ti živiš u zabludi - rekla je Žana.

- Ova žena je kupila uši od Pere Žikića, izoperisana je cela. Pričala je da joj je ćerka operisala uši sa 12 godina. Onda kaže da je igrala fudbal i centra - rekao je Ivan.

-'Ajde važi. Smatram da Bojana živi u zabludi u odnosu sa Anđelom, definitivno ćeš ti proći kao njeni prioriteti u životu - rekla je Žana.

- Ja sam ti jedina ovde koja živi u zabludi? - upitala je Bojana.

- Ja to nisam rekla, ja sam mogla da prokomentarišem dva ljubavna para, ja sam izabrala dva para koja su dva najinteresantnija para - rekla je Žana.

- Sat i po vremena pričaš, ja ne mogu više da te slušam - rekao je Ivan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
lol

04.06.2024 19:52

Marinkovic je prolupao, on i gospodja izgubili po par mesecnih i tromesecnih honorara izlaze taman da poplacaju zaostale racune za struju pa covek besni i vredja da ne bi plakao od muke hehehe kakav teletabis budjola

Ljiljana

06.06.2024 02:53

Omnija konstantno proziva Marinkoviće. Toliko je odvratna, mahaluša, torokuša, lajava,jezičara može ceo Beograd polizati. Akrep nad akrepima. Ona kao Miljana na žurci nosi kragnu, danas je nenosi. I brat je isti kao ona. Torokuše, vređalice, a kad se njima uzvrati, oni odmah tužba. Tužbe dobijaju i bata i seka. P.s. žena, majka, koja povređuje ženu kao nerotkinju. I još štošta. 🐄🐵🐉💩🤮🤮👹😈👺🐵🐉