PONOĆNO OBRAĆANJE ĐOKOVIĆA: Novak još jednom šokirao planetu! Od čega je satkan ovaj čovek?

Autor: Vladimir Vorih

Sport

25.06.2024

07:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teniski svet očima ne veruje.

PONOĆNO OBRAĆANJE ĐOKOVIĆA: Novak još jednom šokirao planetu! Od čega je satkan ovaj čovek?

Foto: Instagram.com/printscreen/djokernole

Nakon povrede meniskusa i operacije, Novak Đoković je odlučan da se što pre oporavi kako bi bio spreman za učešće na Vimbldonu. Iako je povreda bila ozbiljna, Đoković je već tri nedelje nakon operacije na terenu, trenirajući na terenima "Sveengleskog kluba" u Londonu.

U svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram, Novak je podelio detalje sa treninga i ohrabrio svoje navijače.

- To doba godine. Dobro je vratiti se. Dajem sve od sebe da budem spreman za Vimbldon - istakao je najbolji teniser u istroiji belog sporta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Ova poruka uliva optimizam njegovim fanovima, koji s nestrpljenjem očekuju njegovo učešće na najprestižnijem teniskom turniru.

U razgovoru za britanski Bi-Bi-Si, Novak Đoković je otkrio da je njegov plan oduvek bio da igra na Vimbldonu, te da čini sve što je u njegovoj moći kako bi se to ostvarilo. Iako mnogi smatraju da je njegov povratak na teren prerano i nerealno, Đoković ističe da ne bi bio u Londonu da nije dobio dozvolu svog lekarskog tima:

- Plan je sve vreme bio da igram Vimbldon i to pokušavam da učinim. Zato sam došao ovde ranije, da bih video kako stvari idu - rekao je Novak Đoković.

Da podsetimo, Đoković je usled povrede kolena morao da napusti ovogodišnje takmičenje na Rolan Garosu. Usledila je operacija kolena i mnogi su smatrali da je i učešće na Olimpijskim igrama u Parizu dovedeno u pitanje.

Međutim, najbolji teniser sveta se već vratio trenažnom procesu i očekuje se da se pojavi već na Vimbldonu, a treba istaći i da se u ovom momentu nalazi na drugoj poziciji na ATP listi iza Italijana Janika Sinera.

Novakov optimizam i upornost u oporavku sigurno će biti inspiracija mnogima, a njegovo učešće na Vimbldonu sa nestrpljenjem iščekuju ljubitelji tenisa širom sveta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading