JANJUŠU ODUZET KROV NAD GLAVOM, NEMA GDE SA ANELI I BEBOM: Ena hitno preduzela mere, ništa neće deliti sa Ahmićevom!

Autor:

Zadruga

04.06.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ena Janjušević napustila grad nakon otkrića o Anelinoj trudnoći, Janjušu oduzela sve.

JANJUŠU ODUZET KROV NAD GLAVOM, NEMA GDE SA ANELI I BEBOM: Ena hitno preduzela mere, ništa neće deliti sa Ahmićevom!

Foto: youtube.com/pink.rs/instagram

Vest da je Aneli Ahmić u drugom stanju zapanjila je mnoge, kako u Srbiji, tako i u regionu, s obzirom na popularnost rijaliti formata "Elita" na ovim prostorima. Glavni akteri ove priče, Marko Janjušević Janjuš, Aneli Ahmić, ali i njegova bivša žena Ena Janjušević, postali su predmet radoznalosti javnosti.

Nekadašnji komšiluk uglavnom ima pozitivne reči za Janjuša, ističući da je dobar čovek, ali naglašavajući da u njihovom odnosu on ne poseduje ništa, već je sve u vlasništvu Ene.

Komšije su otkrile da je Ena spakovala stvari i napustila Beograd zajedno sa njihovom ćerkom Krunom nakon što je otkriveno da je Aneli trudna. Ističu da Ena nema nameru da se pomiri sa Janjušem, bez obzira da li će on ostati u vezi sa Aneli ili ne:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen, instagram

 

 

- Znači biće beba. Ne znam šta će joj on, ima dete sa bivšim, napustio je, otišao drugoj, šta će joj?! Šta su oni sve jedno drugom govorili, to je katastrofa. A što se tiče kuće, on nema ništa tu, to je ženina kuća. Janjuš je dobar čovek, on za sebe ne valja, i to što voli žene, to je drugi problem - rekla je komšinica.

 Komšija ističe da Janjuš nije loš čovek, ali ističe da Ena nema nameru da se pomiri sa njim.

- Pa šta ako je trudna? Trudno dete, pa neka je. Nije Janjuš loš, kada je komšiluk u pitanju, a sada tamo šta se dešava... Zatvoreni su, nije kao u zatvoru, ali mora nešto. Dobar je dečko, okej i sa komšilukom, javljao se. On voli ovo dete, a sad što su se njih dvoje razveli, to je njihovo. Ali ona neće da se pomiri sa njim, to znam - rekao je stariji gospodin za Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
dušanka

05.06.2024 05:22

Pozdrav i podrška za Enu...i za Krunu...trebalo bi da se odrekne oca koji je bruka NA SVAKI NAČIN...KAO ON IMA POTREBE...KAD IMAŠ DETE...NEMAŠ POTREBE I TVOJE POTREBE N...I...S...U...BITNE...JER TI VIŠE NI9SI BITAN...ŽALOSNO JE ŠTO ONI PROZIVAJU IVANA, ALI NI JANJUŠ NIJE MNOGO BOLJI...OSTAVLJA DETE MESECIMA I GODINAMA...A ONDA KAD IZAĐE ZLOUPOTREBLJAVA NJENA OSEĆANJA KUPUJUĆI JE PARAMA...NA LETOVANJU...TO JE MANIPULACIJA DETETOM I NJENIM OSEĆANJIMA...A ŠTO ĆE SVI DA JE ISMEVAJU U ŠKOLI, OKRUŽENJU ZBOG TATE KOJI JE PROMISKUITETAN...TO GA NE DOTIČE...KAO VOLI JE, ALI...RADIM ŠTA HOĆU I ŠTO ŽELIM...ALI DRAGI MOJ...KAD IMAŠ DETE...KOJE NIJE TRAŽILO DA SE RODI NE MOŽEŠ DA BUDEŠ SEBI P...R...V...I...SEBIČAN, SAMOŽIV...U SVAKOM POGLEDU...ENO MU ANELI I NOVI ŽIVOT...NIŠTA BOLJE I NE ZASLUŽUJE