MATORA I ŠA SE OSAMILI! Evo o čemu su razgovarali Mioni iza leđa! (FOTO)

Autor:

Zadruga

24.06.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podsećamo, nešto ranije u Eliti, Miona Jovanović doživela je veliki stres zbog pretnji koje joj je uputio Nenad Aleksić Ša, nakon što je Veliki šef obavestio sve o tome da će se ona udati za Stanislava Krofaka u subotu.

MATORA I ŠA SE OSAMILI! Evo o čemu su razgovarali Mioni iza leđa! (FOTO)

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnica Elite Jovana Tomić Matora pravdala se cimeru Nenadu Aleksiću Ša zbog druženja sa njegovim ljutim rivalom Stanislavom Krofakom. 

- Dečko je meni rekao da me je stavio jer je zadatak. Ti si moj drug, bićeš do kraja, kao što mi je i on mnogo pomogao. Ja sam uvek za to kad lomiš i kad ti treba zagrljaj - rekla je Matora.

Foto: RTV PINK printscreen

Jovana Tomić Matora i Ša

 

- Jole, ja to sve znam. Ja ne mogu da iskuliram, napraviću haos. Mnogo me ovde ubija Miona. Jedva se kontrolišem, znaš li kada više ne mogu ni da procenim šta je sa mnom ni da li sam normalan - dodao je Ša.

- Ona će da bleji sa tobom, ona ne mora uopšte da bleji sa njim - objasnila je Matora.

Foto: RTV PINK printscreen

Jovana Tomić Matora i Ša

 

Podsećamo, nešto ranije u Eliti, Miona Jovanović doživela je veliki stres zbog pretnji koje joj je uputio Nenad Aleksić Ša, nakon što je Veliki šef obavestio sve o tome da će se ona udati za Stanislava Krofaka u subotu. Međutim, Ša je sada definitivno posle skandala sa Mionom rešio da stavi tačku na njihov odnos, što nikoga naravno nije iznenadilo.

- Hoćeš da raskineš? - pitala je Miona. 

Foto: RTV PINK printscreen

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša 

 

Da, saslušaj. Šest meseci si me vređala na mrtvo ni za šta. Potrčko sam si, titram ti m*da. Ljubiš se kad ti se ljubi i maziš kad ti se mazi. Je l' te ne radim? - govorio je on.

- Kako ti izdržiš? Ja sam pristala jer si ti rekao. Ja ne bežim ni od čega, ne plašim se jer neću ništa da uradim. Ti si meni rekao da se tresem u izolaciji jer je on sa Majom ceo dan - rekla je Miona.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading