LOŠE VESTI ZA TRUDNU ANELI AHMIĆ: Porodica ne zna kako ovo da joj saopšti, Janjušu će pozliti!

Autor:

Zadruga

04.06.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Aneli Ahmić smrtno razočarana u nju, imali su da joj poruče samo jedno.

LOŠE VESTI ZA TRUDNU ANELI AHMIĆ: Porodica ne zna kako ovo da joj saopšti, Janjušu će pozliti!

Foto: TV Pink printskrin

Tokom prethodne večeri uoči emisije "Pretres nedelje" milionski auditorijum, koji iz minuta u minut prati sva aktuelna dešavanja u rijaliti šou-programu "Elita", ostao je zabezeknut kad je uživo u programu saopšteno da je učesnica Aneli Ahmić u drugom stanju. Vest o njenoj trudnoći šokirala je, kako gledaoce tako i Marka Janjuševića Janjuša, koji je otac deteta.

Kako se moglo videti tokom otkrivanja trudnoće, bivši košarkaš je bio vidno uznemiren, ne znajući šta ga je snašlo, a od uzbuđenja većini je promaklo priznanje Ahmićeve da je neposredno pred odrađivanja testa, kako je rekla, prokrvarila.

Republika

Foto: Printscreen/Pink TV

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

- Ja nisam svesna... Popila sam tu tabletu. Sinoć posle haosa, tako u ekonomskom dvorištu sedim i prokrvarim! Odem u toalet i i vidim krv... Pozvala sam Anitu da joj kažem: "Anita, dobila sam", pozvala sam i Slađu jer smo pričale o tome. I dobijem menstruaciju! Posle te tablete, ne znam kako to sada ide - zamuckivala je Aneli u razgovoru s voditeljem Milanom Miloševićem, koji joj je rekao da je, prema njegovoj proceni, trudna već dva meseca.

Iako su Aneli i Janjuš odlučili da zadrže dete, porodica Ahmić ni najmanje nije srećna zbog svega što se dogodilo. Sita, Anelina sestra, poručila je da ne veruje u vezu Janjuša i Aneli, pa jasno svima stavila do znanja da joj se ne dopada činjenica da njena sestra čeka Markovo dete:

- Ne verujem u opstanak te veze i tu mi se ništa ne sviđa - poručila je Sita za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading