OGLASILA SE MAJKA MIONE JOVANOVIĆ! Obratila se i Ša! Dala mu nesvakidašnji nadimak!

Autor:

Zadruga

24.06.2024

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reci zbogom ucenama, uvredama, ponižavanju, izdaji, manipulaciji, stajalo je između ostalog u objavi.

OGLASILA SE MAJKA MIONE JOVANOVIĆ! Obratila se i Ša! Dala mu nesvakidašnji nadimak!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Majka učesnice Elite Mione Jovanović se oglasila na svojoj društvenoj mreži Instagram, te je poslala poruku svojoj ćerki da se drži i ne predaje, a ono što je poručila bivšem zetu ni najmanje nije iznenadilo mnoge.

Ona je u svojoj objavi napisala sledeće reči:

- Šta ti još treba da staviš tačku sa Pantera si spala na... Vreme je kćeri da kažeš pa pa čika Ša. Reci zbogom ucenama, uvredama, ponižavanju, izdaji, manipulaciji. Uživaj u narednim danima, budi borac i budi jaka, voli te najjači borac na svetu majka - glasila je objava Mionine majke na Instagramu.

Foto: RTV PINK printscreen

Objava majke Mione Jovanović

 

Inače, tokom jučerašnjeg dana Stanislav Krofak sedeo je sa Majom Marinković kraj bazena, gde su pričali. Tom prilikom su oboje prekršili ugovor koji su potpisali i pravilo da sa nominovanim za izbacivanje, kao što je prošle nedelje bio Stanislav, nema razgovora. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Želeći da sebe prikaže kao jakog rijaliti igrača, a u nameri da fascinira Maju Marinković, Stanislav je izneo tvrdnje kako on ima dogovor da se njemu ne pišu kazne, što je očigledno slagao, jer samo nešto kasnije, Veliki šef je obavestio gledaoce da su njih dvoje kažnjeni. 

- Uđem unutra i tup, tup kazna i doviđenja, ja nemam nikakve kazne, to je fiks i 80 posto avansa... To sam dogovorio i onda sam se razmišljao - tvrdio je Stanislav. 

Odnos Maje Marinković i Stanislava Krofaka doživeo je nagli preokret tokom noći za nama. Njih dvoje su obavili dug razogovor, prilikom čega su porazgovarali o svom turbulentnom odnosu i prekidu emotivne veze.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading