JANJUŠ DAO JAVNO ŠUT-KARTU ENI, PA JOJ OČITAO BUKVICU ZBOG TRUDNE ANELI! Neviđeni šok u Eliti, košarkaš isponižavao svoju bivšu suprugu!

Autor:

Zadruga

08.06.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Kruna mu ovaj potez neće oprostiti.

JANJUŠ DAO JAVNO ŠUT-KARTU ENI, PA JOJ OČITAO BUKVICU ZBOG TRUDNE ANELI! Neviđeni šok u Eliti, košarkaš isponižavao svoju bivšu suprugu!

Foto: Printskrin/RTV PINK, Instagram.com

U sinoćnoj emisiji "Pitanja novinara" Marko Janjušević Janjuš je priznao da ne zna na koji način će njegova ćerka Kruna prihvatiti činjenicu da je Aneli Ahmić trudna sa njim i da će dobiti brata ili sestru. 

Međutim, ono što je posebno privuklo pažnju gledalaca, jeste Janjušev komentar u vezi bivše supruge, Ene Janjušević, o kojoj je uvek govorio sve najlepše. Ipak, sada je svima jasno stavio do znanja da ga Enin komentar i mišljenje uopšte ne interesuju:

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs/instagram

Ena Janjušević, Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

- Ona je sad u drugom stanju i ja ću stati uz nju. Normalna je stvar to. Nema više drugih solucija. Nisam otac njenom detetu i pored toga što ću biti tu za to dete. Kad je reč o izboru partnera, ni ja nemam pravo na to da se mešam s kim će moja bivša žena biti, osim da bude dobar prema našem detetu. Njen bivši suprug ima svoj život i treba time da se vodi. On treba da viša svoje dete - kazao je Janjuš.

- Je l' se bojiš da taj odnos nije u potpunosti načisto? - upitao je Joca.

- Bojim se. Ja sam ovde najviše svađa imao zbog tog drugog odnosa. Kako da ne budem nervozan, kad mi je to u glavi - kazao je Janjuš.

- Je l' se bojiš možđa da upravo to ne naruši vaš odnos? - upitao je Jovan.

- Dešavalo se da sam se brinuo, ali sada ne mislim tako. Moram samo da kažem da svako dete treba da živi sa majkom, osim ako majka nije normalna, a Aneli je sposobna da se brine o detetu - rekao je Janjuš.

- Da li te ne zanima šta će tvoja bivša supruga Ema reći o tvom odnosu sa Aneli? - upitao je Jovan.

- Šta koga zanima?! Mi imamo dete, ali ne treba da misli o Aneli i meni, nego o Kruni i kako će ona reagovati. Ja sam taj koji ćerki mora da objadni sve. Moja ćerka je centar mog života i to je tako. Želim samo Kruni da kažem da je tata voli najviše na svetu - kazao je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Шабац

08.06.2024 17:26

Овај дебил никога неволи. Дошао сс сахране па пипа Мају која му је пришла као човек. Моја Анели бежи од њега док је вррме