ŠA DIVLJA PO ŠIMANOVCIMA, MIONA PRISTALA NA HOTEL SA STANISLAVOM: Počeo da URLA i PRETI, a onda je ZAKLEO jezivim rečima!

Autor:

Zadruga

24.06.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša potpuno propao zbog Mione Jovanović.

ŠA DIVLJA PO ŠIMANOVCIMA, MIONA PRISTALA NA HOTEL SA STANISLAVOM: Počeo da URLA i PRETI, a onda je ZAKLEO jezivim rečima!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović odlučila je da otkrije Nenadu Aleksiću Ša da će ići u hotel na medeni mesec sa bivšim dečkom Stanislavom Krofakom. Ona je odmah našla opravdanje, te je istakla da ni kada je gostovala sa bivšim dečkom u emisiji ,,Magazin in", te da sa njim ni tada nije pričala, a nju je pogodilo to što joj Ša ne veruje. 

Kada je čuo da Miona ide sa njim na medeni mesec, Ša je doživeo nervni slom, te je počeo da baca sve po imanju, na šta je Jovanovićeva oguglala. 

- Ti si za ludaru! - odbrusila je Miona, pa nastavila: 

- Ti se pitaš, kako ti kažeš, jer vidiš tako! - urlala je Miona. 

- Ja te pitam za hotel! - ponavljao je Nenad. 

youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita 7 Zadruga Nenad Aleksić Ša

 

- Za sve se pitaš, a ti i dalje pričaš za dogovor! Akot i kažeš da ne idem, onda ne idem, jer se ti pitaš za Mionu - odbrusila je Miona.  

- Ja sam ti rekao da ne ideš! Ti ako hoćeš idi, ali ako odeš neću biti sa tobom! Zaklinjem ti se u sve! Čuješ li me? Neću! Posle ovoliko poniženja neću bre! - urlao je Ša iz petnih žila.  

- Ti meni pretiš da ćeš otići! Kad bude stigao papir da potpišeš, ja neću ići! - uzvratila je Jovanovićeva.   

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša Elita 7

 

- Šta ako ne donesu papir? - upitao je Nenad.  

- Otkud ti znaš kolika će biti kazna!? Meni da odbiju, posle da me šutneš, da raskineš! Ako nećeš da platiš, ja ću biti na svadbi, mene boli uvo! - poručila je Miona.  

- Ti bi otišla sa bivšim dečkom u hotel - konstatovao je Nenad.  

- Da, ja ne bih ni pričala sa njim, ja nisam pričala sa njim ni u Magazin inu! Šta mi lepo kažeš? Urlaš ovde kao degenerik! Malopre kažeš jedno, pa onda dogovor, pa dogovori se sam sa sobom! - zaurlala je Miona. 

- Ako sam ti rekao da ću ti dati smrdljive pare, daću ti smrdljive pare! - urlao je Ša. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading