MILJANA UHODI ZOLU PO IMANJU: Vratila se ŠIFRAMA, kamera uhvatilo njeno LUDILO na delu!

Autor:

Zadruga

19.05.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne dozvoljava bivšem dečku ni da diše!

MILJANA UHODI ZOLU PO IMANJU: Vratila se ŠIFRAMA, kamera uhvatilo njeno LUDILO na delu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić tokom prethodne noći je iznela svoje nezadovoljstvo ponašanjem Nenada Macanovića, poznatijeg kao Bebica, te se požalila svom bivšem partneru Lazaru Čoliću Zoli, koji se nedavno ponovo uselio u "Elitu". Ovaj sukob nije novost za fanove rijaliti programa, s obzirom na to da su Miljana i Bebica imali brojne konflikte u prošlosti. Međutim, ovaj put je Miljana odlučila da podeli svoje frustracije sa Zolom, što je izazvalo dodatnu pažnju javnosti.

- Majka me je napadala i govorila sve i svašta zbog njega. Govorila je kako sam ja kriva svaki put kad se posvađamo, jer je bio (Bebica) idealan dok nije odlučio da raskine - istakla je Miljana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana i Zola Elita Zadruga 7

- Ne treba samo da izgovaraš neke stvari i da ga ganjaš - kazao je Zola.

- On je taj koji je mene povredio i najstrašnije uvredio moju porodicu - rekla je Kulićeva.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana i Zola Elita Zadruga 7

Inače, kako su mnogi gledaoci primetili, Miljana je celo veče pratila Čolića na svakom koraku, a neki su otišli i korak dalje, te istakli da je ovo njeno klasično uhođenje, kao i da se vratila svojim starim navikama.

Podsećanja radi, nakon što se Lazar Čolić Zola uselio u Belu kuću i postao ravnopravni učesnik u borbi za glavnu nagradu u rijalitiju "Elita", njegov povratak izazvao je veliku radost kod Miljane Kulić. Nakon razgovora koji su obavili pred kamerama, nekadašnji par je doneo odluku da ostave sve ružno iza sebe i daju svom odnosu drugu šansu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading