ZOLA DOHVATIO MILJANU! Kamera uhvatila jutarnju AKCIJU, nisu ni oka sklopili (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.05.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić imala samo jedan zahtev za Lazara Čolića Zolu!

ZOLA DOHVATIO MILJANU! Kamera uhvatila jutarnju AKCIJU, nisu ni oka sklopili (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sinoć se na imanju u Šimanovcima pojavio rijaliti učesnik Lazar Čolić Zola, koji je ponovo ušao u trku za glavnu nagradu u šou-programu "Elita". Iako su se rastali u zategnutim odnosima, njegovom ulasku se, po svemu sudeći, najviše obradovala bivša partnerka Miljana Kulić, koja nije mogla da sakrije emocije kada ga je ugledala na vratima Bele kuće.

U prilog tome govori i činjenica da Kulićeva i Čolić nisu ni spavali tokom prethodne noći, već su se sve vreme provodili zajedno. Tokom jutarnjih časova, kamera je u jednom momentu uhvatila i intimiziranje bivših partnera, i to kada je Miljana naterala Zolu da je podigne, kako bi proverila koliko je ojačao za vreme njihove razdvojenosti.

- Ajde da me podigneš da vidim da li možeš da me nosiš - rekla je Miljana nakon čega ju je Zola podigao i vrlo brzo spustio.

- Nemam snage - brecnuo se Čolić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana i Zola Elita Zadruga 7

- Ne možeš... Eh, Darjan me nosi jednom rukom - dodala je Kulićeva.

- Je*o te Darjan - odbrusio joj je Zola.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana i Zola Elita Zadruga 7

Podsećanja radi, Lazar Čolić Zola je sinoć nakon razgovora u studiju krenuo ka Beloj kući, gde se konačno suočio sa Miljanom. Ona nije mogla da sakrije da joj nije prijatno, pa je prebledela. On je krenuo redom i sa svima se pozdravio, a Miljana je ustala da ga zagrli. 

Pre ulaska u studiju govorio o njihovom odnosu i problemima iz Beča. 

- Ona kako je krenula završiće u Derventskoj bolnici. To mi je nešto što mi uvek zapara uši, iskreno kad si kući jako se osećaš nemoćno kad neko uzme tvoje ime u usta, osećaš se nervozno i pod tenzijom nekom. Ona je mene nazivala raznim epitetima i to me je zabolelo. Ja još uvek ne znam kakav ću susret imati sa njom. Ja ne bih voleo da bude neki rat ili tenzija, ja ću biti neko ko neće biti inicijator sukoba i ako krene potrudiću se da procente sa njom ne povećavam. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading