ANELI PRODALA VERU ZBOG INTIMNIH ODNOSA: Skakala po Janjušu, a sad se KAJE! Haos u Eliti (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.04.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bukti rat u Beloj kući!

ANELI PRODALA VERU ZBOG INTIMNIH ODNOSA: Skakala po Janjušu, a sad se KAJE! Haos u Eliti (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

U poslednjem izdanju emisije "Pitanja gledalaca", gledaoci su imali priliku da postavljaju pitanja svim učesnicima. Među njima se našla i starleta Aneli Ahmić, koja je svojim odgovorom izazvala opštu pometnju za crnim stolom u Beloj kući.

Naime, Ahmićevoj je postavljeno pitanje na temu njenih intimnih odnosa pred kamerama sa Markom Janjuševićem Janjušem koje je imala za vreme ramazanskog posta.

- Što ste se ložili da ispoštujete praznik, kad je u rijalitiju to teoretski nemoguće? - glasilo je pitanje koje je pročitala voditeljka "Elite", Maša Mihailović.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli se svađaju zbog intimnih odnosa

- Moja porodica to više poštuje od mene svakako, ali ja sam se trudila koliko mogu da ispratim sve. Oni su meni rekli pre nego što sam ušla da nemam nikakav odnos, a ja sam rekla da ću to ispoštovati. Oni su mi poslali onda čestitiku i rekli mi da se malo kontrolišem, pokušala sam to da ispoštujem - kazala je Aneli.

- Post nije samo sudržavanje od hrane i pića i da se susržavaš od odnosa, nego i neke druge stvari. Ovde je malo teže ispoštovati sve, jer to uključuje da se čovek suzdrži i od nekih misli i ostalo - dodao je Đedović.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš i Aneli se svađaju zbog intimnih odnosa

- Kada je Sita poslala čestitku, on je rekao da nećemo imati odnose, a onda nakon toga smo imali. Nije trebalo to sa priča, ako već tako nije mislio - kazala je Aneli.

- Druže, pa nije se samo meni pri*ebalo! Kada se mazimo, naravno da se stvori želja da budeš intiman sa dragom osobom - istakao je Janjuš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading