SRBINU SMRSKANO LICE! OSTAJE U BOLNICI DO DALJEG! Kao da je imao tešku SAOBRAĆAJKU - Operacija protekla USPEŠNO!

Autor:

Sport

05.05.2024

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove informacije o stravičnoj povredi Đura Đekića.

SRBINU SMRSKANO LICE! OSTAJE U BOLNICI DO DALJEG! Kao da je imao tešku SAOBRAĆAJKU - Operacija protekla USPEŠNO!

Foto: FK Gorica

FK Gorica

Đuro Đulio Đekić, desni bek hrvatskog prvoligaša Gorice, doživeo je stravičnu povredu na jučerašnjem meču protiv Slavena u gostima (4:1).

U 20. minutu utakmice, srpski internacionalac i član mlađih selekcija naše zemlje pretrpeo je nehotičan, ali straobalan udarac kolenom u lice od strane saigrača, golmana Ivana Banića. Momentalno je pao nesvest, a u teren su utrčale medicinske ekipe i hitno transportovale rođenog Zagrepčanina u lokalnu bolnicu.

Ipak, zbog ozbiljnosti povrede, Đekić je morao na operaciju koja je, javlja njegov klub, završena uspešno.

- Đekić uspešno operisan! Naš Đuro Đulio Đekić operisan je u prepodnevnim satima u Kliničkoj bolnici Dubrava, sve je prošlo u redu, te se očekuje da bi iz bolnice trebao biti otpušten za nedelju dana. Klub ovim putem zahvaljuje osoblju KB Dubrava i doktoru Igoru Čvrljeviću, maksilofacijalnom hirurgu koji je izveo operativni zahvat. Đeka, od srca ti svi želimo brz i uspešan oporavak - uz nekoliko emotikona srca, obaveštava javnost Fudbalski klub Gorica.

POGLEDAJTE JEZIV SUDAR:

Mediji u susedstvu saznaju iz svojih izvora da je Srbinu srednje lice smrskano, te da bi moglo da se uporedi sa žrtvom teške saobraćajne nesreće. Dodaju da će, kada se bude vratio na teren, nositi masku. Đuro je ove sezone za Goricu odigrao tri utakmice i očekuje se da bude u trenažnom procesu do letnjih priprema.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading