ZAVIRITE U CAREV DOM U CRIKVENICI: Radovi pri kraju, uskoro stižu Aleks i mala Leona! (FOTO)

Autor:

Zadruga

24.04.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip sa fanovima podelio kako teku radovi u stanu!

ZAVIRITE U CAREV DOM U CRIKVENICI: Radovi pri kraju, uskoro stižu Aleks i mala Leona! (FOTO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official, ATA Images

Filip Car, bivši učesnik rijalitija "Zadruga", nedavno je izveo svoju suprugu Aleksandru Nikolić i ćerku Leonu iz porodilišta, označavajući tako početak novog poglavlja u njihovim životima. Planirajući preseljenje u svoju kuću u Crikvenici za mesec dana, Car je otkrio da će one prve nedelje nakon izlaska iz porodilišta provesti u Beogradu pre nego što se trajno presele u Hrvatsku.

Republika

Foto: ATA Images

Filip Car izveo Aleks i ćerku iz porodilišta

Car je sad objavio snimak unutrašnjosti svog doma, dajući javnosti uvid u poslednje pripreme pred dolazak njegove ćerke u porodični dom. Kuća se nalazi u blizini mora, a unutrašnjost odiše prostranošću i svetlošću. Dnevni boravak je istaknut po svojoj prostranosti i izlazu na veliku terasu sa predivnim pogledom, dok kuhinja dominira svetlim tonovima i prijatnom atmosferom. Sve ovo ukazuje na to da će njihov dom pružiti udobnost i komfor za celu porodicu.

Aleksandra je nedavno govorila o tome kako je podnela porođaj, ali i o tome kako su detetu dali ime.

- Zajedno smo se dogovorili za ime. Imala sam neke predloge, imao je i on, ali na kraju smo se usaglasili za Leona. To je baš lep prevod, lavica. Malo mi je gvožđe opalo u međuvremenu. Anemična sam po prirodi. Nije prošlo onako kako smo želeli. Carica je želela carski da izađe, oporavljam se stvarno dobro i zadovoljna sam time kako je sve prošlo - objasnila je ona u emisiji Premijera Vikend Specijal.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading