GLEDAOCI ELITE DOŽIVELI TRANSFER BLAMA ZBOG ŠA: Ovo još nikome nije pošlo za rukom, Aleksićeva sramota će se dugo prepričavati!

Autor:

Zadruga

24.04.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je uspeo ponovo da šokira publiku, svi se pitaju šta je sledeće.

GLEDAOCI ELITE DOŽIVELI TRANSFER BLAMA ZBOG ŠA: Ovo još nikome nije pošlo za rukom, Aleksićeva sramota će se dugo prepričavati!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Već mesecima unazad, odnos između repera Nenada Aleksića Ša i učesnice Mione Jovanović bio je predmet velike pažnje u javnosti. Njihove svađe su često postajale viralne na društvenim mrežama, međutim, nedavno je došlo do neočekivanog preokreta. Nakon što su mu voditelji i cimeri jasno stavili do znanja da preteruje u ljubomori i posesivnosti, reper je odlučio da promeni pristup i pokaže Mioni da može da bude drugačiji.

U jednom trenutku, tokom žurke u dvorištu, Nenad je postavio Mioni pitanje da li je bio divan ili predivan, a kada je ona odgovorila "divan", on je insistirao na drugačijem odgovoru. Ovo je izazvalo reakcije na društvenim mrežama, a mnogi su bili zapanjeni onim što su čuli. Komentari ispod video snimka su se nizali, a mnogi su izrazili šok i nevericu zbog njegovog ponašanja.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

Potom je, kao što se može i čuti na snimku, rekao da napolju nemaju mentoli oko njih i da im niko drugi ne treba, već samo društvo koje poznaju godinama i to je to. 

Komentari ispod pomenutog video snimka samo su se nizali, a mnogi ne mogu da veruju šta je reper izgovarao.

- "Je l' moguće da je ovo izgovorio čovek od 44 godine", "Ljudi, on nije svestan šta priča", "Pogubljen je", "Nenad kao da ima 15 godina, a ne 44", "Ovako ni deca u vrtiću ne pričaju. Presmešno", "Mene je blam ovog dečka" - bili su samo neki od komentara šokiranih fanova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading