SKINULA SE PRESVETA MIONA, ŠA JE ZASKOČIO U TOALETU: Pukla bruka, necenzurisani snimak kruži internetom!

Autor:

Zadruga

24.04.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović je zaboravila na kamere, pa gola pozirala za Ša.

SKINULA SE PRESVETA MIONA, ŠA JE ZASKOČIO U TOALETU: Pukla bruka, necenzurisani snimak kruži internetom!

Foto: instagram.com/printscreen

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović su imali još jednu svađu tokom sinoćnje žurke, ali po svemu sudeći, sve se završilo dobro, a reper je prešao i preko činjenice da će Miona gostovati u emisiji Miljane Kulić, gde će razgovarati o bivšem dečku, Stanislavu Krofaku Panteri.

Odmah nakon svađe, Miona i Ša su otišli da se istuširaju, međutim, čini se da su zaboravili da, ukoliko je u toaletu više od jedne osobe, kamere prate svaki detalj, pa su se opustili i prepustili strastima pod tušem.

Ovaj snimak ubrzo je završio na društvenim mrežama, a kako su bili potpuno goli, bila je neophodna i cenzura, na šta Miona definitivno neće biti ponosna, s obzirom da tvrdi kako ni se*sualni odnos pred kamerama nikad sebi ne bi dozvolila i sebe izdvaja kao jednu od najpoštenijih devojaka u rijalitiju ikada.

 

 

- Ti ako odeš u emisiju kod devojke koja ti je*e majku svaki dan da pričaš o Stanislavu, onda nisi normalna. Ti ako ćeš kod Miljane da ideš, osobo, nisi normalna. Meni takva nisi potrebna. Ti se igraš sa mnom, ovo nije normalno - rekao je Ša.

- Nemoj da mi držiš predavanja, ti si prvi dobar sa Miljanom - rekla mu je Miona.

- Ja ću ti držati predavanja, radi šta hoćeš, ali ja ću otići, ne trabaš mi takva... Da ti pričaš o bivšem dečku - nastavljao je reper da drami.

- To je tvoja drugarica, ona je dolazila kod tebe kući i ti je stalno grliš... Pritom neću pričati samo o bivšem dečku  - odbrusila je Miona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

24.04.2024 12:27

E,kad bi vi svi bili kao Miona ; svet ne bi bio kvaran! Samo joj gledate u usta ako bi rekla nešto pogrešno ( po vama). Drugi mogu SVE DA PRIČJU I DA RADE, samo Mioni nije dozvoljeno ništa ! Zavežite , bre... ! A to što kamere snimaju kad je u tuš kabini "više od jednog" = NIJE ISTINA ! Snimaju te, iako si sam... Iju, da promakne "velikom šefu i šefici" da nekog ne vide dok se tušira ; nipošto... Verujete ... njima ?? Da vas NE vide, a velika prilika za to...šta je vama !