MIONA UPROPASTILA ŽURKU MAJI I STANISLAVU: Zabeležen momenat koji će joj uništiti karijeru, Krofak ne prestaje da se smeje!

Autor:

Zadruga

24.04.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Stanislav Krofak su uživali tokom žurke, a onda su čuli Mionu.

MIONA UPROPASTILA ŽURKU MAJI I STANISLAVU: Zabeležen momenat koji će joj uništiti karijeru, Krofak ne prestaje da se smeje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sinoć se u Eliti održala još jedna žurka, ukućani su uživali, jedni se zabavljali i veselili uz muziku, dok su određeni učesnici vreme proveli svađajući se. Stefani Grujić i Danijel Dujković Munjez su se neprestano raspravljali i pravili haos, dok su Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša ranije napustili kazino, pa se posvađali u pušionici.

Međutim, jedni od najveselijih bili su Maja Marinković i Stanislav Krofak Pantera, koji su uživali u pesmama, sve dok nije mikrofon uzela Miona, koja nije bila spremna za nastup, pa je mnogima pokvarila provod.

- Stanislavu i Maji žurka "ubija" - glasio je opis ovog snimka na društvenim mrežama.

 

 

Iako mnogi smatraju da Maja Marinković i Stanislav Krofak u vezi uživaju samo zbog se*sualnih odnosa, koji su poprilično eksplicitni, on je odlučio sve da demantuje, pa je predložio Maji da se uzmu nakon Elite.

Naime, on je nedavno otkrio da planira da je oženi, dok ga ona nije shvatila ozbiljno, s obzirom da Krofak ima etiketu ženskaroša, a iza sebe već ima jedan brak, koji se veoma brzo okončao. Stanislav je priznao da jeste bio neveran supruzi, pa mu je Maja stavila do znanja da se neće dobro provesti, ukoliko je bude prevario:

- Oženiću te - rekao je Stanislav.

- Aha - ironisala je Maja.

- Biće kako ja kažem - nastavljao je Krofak.

- Naročito ako mi kažeš "Idem za vikend" - smejala se Maja, aludirajući na Rovinj, a Stanislav se osvrnuo na izlaganje ukućana.

- Aha, tamo slušaš... Nemoj da mi se smeškaš tako pokvareno - prokomentarisala je Maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading