PINK KAZNIO ŠA I STANISLAVA: Produkcija saopštila odluku, debelo UDARENI PO DŽEPU!

Autor:

Zadruga

21.04.2024

22:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki šef ih žestoko udario po džepu!

PINK KAZNIO ŠA I STANISLAVA: Produkcija saopštila odluku, debelo UDARENI PO DŽEPU!

Foto: TV Pink/printscreen

U Beloj kući, mesto gde se odvija rijaliti program "Elita", nepridržavanje pravila nije retkost. Ovog puta, Veliki šef je odlučio da oštro kazni Nenada Aleksića Ša i Stanislava Krofaka zbog nepoštovanja osnovnog pravila u Eliti. Naime, njih dvojica su prekršili zabranu komuniciranja sa nominovanim takmičarima Elite, ulaskom u izolaciju, Ša kako bi proverio aktivnosti Mione Jovanović. Dok je Ša svoje postupke sproveo transparentno, Stanislav je suptilno komunicirao sa Aleksom Erskim.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, instagram, pink/printscreen

Maja Marinković, Stanislav Krofak, Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

Ovog puta, Nenad Aleksić Ša i Stanislav Krofak našli su se na meti Velikog šefa zbog nepoštovanja osnovnog pravila u Eliti. Njihovo komuniciranje sa nominovanim takmičarima Elite, i to na način koji nije dozvoljen, rezultiralo je oštrim reakcijama i kaznom koju su morali da snose. Već je kroz sezone poznato da samo vođa sme da komunicira sa nominovanim takmičarima i da je dužan da im donosi sve što im je potrebno. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Stanislav je očigledno imao potrebu da olakša svojoj devojci Maji Marinković, koja je vođa, pa je umesto nje rizikovao svoj honorar i Aleksi, sa kojim se druži od ulaska u rijaliti, odneo večeru. Ša i Krofak još uvek ne znaju da su udareni po džepu i da ih je poseta izolaciji skupo koštala, a kad se završi rijaliti sigurno im neće biti svejedno kad vide njihove stanje na bankovnim računima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading