KOŠARKAŠI CRVENE ZVEZDE PROSLAVILI VASKRS: Trener Sferopulos održao govor! (VIDEO)

Autor:

Vesti

05.05.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepo raspoloženje u crveno-belom taboru.

KOŠARKAŠI CRVENE ZVEZDE PROSLAVILI VASKRS: Trener Sferopulos održao govor! (VIDEO)

Foto: X/Screenshot

KK Crvena zvezda

Košarkaši Crvene zvezde okupili su se u klubskim prostorijama kako bi obeležili Uskrs, jedan od najznačajnijih hrišćanskih praznika. Tradicionalno, crveno-beli su organizovali tunrir u tucanju Uskršnjim jajima, što je bio simpatičan način da se igrači opuste i uživaju u prazničnom duhu.

Nakon takmičenja u kucanju jaja, trener tima sa Malog Kalemegdana, Janis Sferopulos, obratio se prisutnima krakim govorom. Grk je čestitao praznik vernicima širom sveta, ističući važnost ovog dana za hrišćansku zajednicu. Posebno je bilo zanimljivo to što je strateg crveno-belih govorio na srpskom jeziku, što je naišlo na pozitivne reakcije prisutnih.

Ovo slavlje predstavlja lep primer zajedništva i tradicije u sportskom kolektivu poput Crvene zvezde, gde se praznici obeležavaju na poseban način. Ovakve aktivnosti doprinose jačanju timskog duha i pozitivne atmosfere među igračima, što može imati pozitivan uticaj na njihove sportske rezultate.

Ranije danas su košarkški i fudbalski klub Partizan, kao iz Ljutice Bogdana čestitali Vaskrs svim Pravoslavnim vernicima. Takođe i ostali sportisti poput Alekse Avramovića, Ane Ivanović uputili čestitke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading