ZVEZDAN SE JAVNO OBRATIO ANI ĆURČIĆ: Prekinuo tišinu, sad je sve jasno!

Autor:

Zadruga

03.02.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslao direktnu poruku bivšoj partnerki!

ZVEZDAN SE JAVNO OBRATIO ANI ĆURČIĆ: Prekinuo tišinu, sad je sve jasno!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M.M./ATAImages

Nakon svoje diskvalifikacije iz rijalitija "Zadruga 6" i raskida sa Anđelom Đuričić, Zvezdan Slavnić se povukao iz medija. Iako je prilično aktivan na društvenim mrežama, njegova poslednja objava izazvala je dosta pažnje javnosti.

U svojoj poslednjoj objavi, Slavnić se obratio svojoj bivšoj partnerki Ani Ćurčić, koju je prevario sa Đuričićevom u prethodnoj sezoni. U objavi je jasno izjavio da ga više ne zanima, postavljajući pitanje šta je to što Anu još uvek zanima u vezi sa njim. Ova objava izazvala je različite spekulacije u javnosti, a mnogi su ostali zaintrigirani zbog mogućeg odgovora Ane Ćurčić.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić/Dragan Kadić, e-stock/ Časlav Vukojičić

Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić

- Ne zanimaš me više! Ni ja, ni ti! Ne zanimaš me više. Nema nas, ne postojimo. Šta te bole k*rac šta ću ja dalje? Pitam te, šta? - govori Zvezdan na pomenutom snimku Ćurčićevoj.

U opisu klipa bio je kratak i jasan.

- Da li je moglo jasnije? Šta hoćeš više? - napisao je Zvezdan.

Republika

Foto: Instagram.com

Zvezdan Slavnić Instagram objava

Iako Zvezdanova objava iz "Zadruge" izaziva pažnju, nije sasvim jasno na šta tačno insinuira ovim snimkom. Javnost ostaje u neizvesnosti iščekujući eventualni odgovor Ane Ćurčić, koja se obično ne libi da iznese svoje mišljenje.

Zvezdan Slavnić je očigledno odlučio da se povuče iz medija nakon turbulentnog perioda u "Zadruzi 6". Međutim, njegova poslednja objava na društvenim mrežama pokazuje da javnost i dalje prati svaki njegov korak, čime se održava interesovanje za njegovu ličnost i život nakon rijalitija.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading